Arama sonuçları: *

1. theGladyator01

Rtx4060 Ekran Kartına Uygun İşlemci Önerisi

Bütçen nedir ve şuanki işlemcin nedir?
  2. theGladyator01

850W PSU & Kasa Önerisi

Tek fark demedim Asıl fark dedim hocam bence benim attığımda kaliteli PSU tabii ki kendi bilir
  3. theGladyator01

850W PSU & Kasa Önerisi

Ben Cratos Lite öneriyorum arkadaş High Power öneriyor benim attığım PSU da taksit falan da vardır Teknobiyotik taksit yapmıyor sen keyfin hangisini istiyorsa onu al ikisi de kaliteli PSU.
  4. theGladyator01

850W PSU & Kasa Önerisi

Hayır aralarındaki fark Modülerlik.
  5. theGladyator01

850W PSU & Kasa Önerisi

Cratos B+ tier bir PSU zaten bu 80+ Gold sertifikasına sahip ve Rajintek High Power gibi japon kapasitör kullanıyor PSU larında. Yani bence aralarında pek bir fark yok belki de Cratos Lite 1 adım önde bile olabilir High Power dan. Yine de tercih kendisinin. 1763037024 Ürünün Sertifikası...
  6. theGladyator01

850W PSU & Kasa Önerisi

Attığım PSU yeni olduğu için bilgi yok B ya da C tier levelında bir PSU yüksek ihtimal benim attığım yani onu da satın alım yapabilir. 1763036758 Attığım kasa yanlış hatırlamıyorsam oldukça büyük.
  7. theGladyator01

850W PSU & Kasa Önerisi

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-raijintek-cratos-lite-0r30b00037-gen5-1-850-w-fiyati,1186430164.html https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-zoko-amiral-dk431-argb-fanli-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,530405867.html
  8. theGladyator01

ANAKARTA B VE X ? hangisini almalıyım

Hocam 3 seri var A serisi : Giriş B Serisi : Giriş-Orta, Orta , Orta-Üst X Serisi : Üst Segment Yani B serisi bir anakartın X serisi bir anakarttan dolu olması pek te mümkün değil.
  9. theGladyator01

Baktımda hocam normal her anakarttaki gibi uygulamadan yükleyip uygun şekilde biçimlendirip flash a atıyosun yani pek bi esprisi yok gibi. Yapmayı düşündüğünüz hamle mantıksız gibi duruyor. 1762983282 Yani elinizdeki anakart gayet tasarım olarak güzel ve üst düzey bir anakart . Yine de tercih...
  10. theGladyator01

Hocam X anakarttan B anakarta geçmeyin tasarım için değmez. 1762982910 Hem sizdeki kartın tasarımını ben beğendim.
  11. theGladyator01

PSU'Da Rampage'mi Gigabyte'mı MSI'mı?

Hocam şöyle ki beyaz istiyorsunuz fakat fazla beyaz PSU üretilmiyor ve sakın Rampage almayın. PSU tam olarak mı gözüküyor yoksa bir kısmı mı gözüküyor hocam...
  12. theGladyator01

🔥İndirim Casio Kol Saatleri 🔥900₺

Hocam galiba v001d siyah alacağım elde duruşu boyutu vesaire sizce nasıl? Ağır mı?
  13. theGladyator01

🔥İndirim Gigabyte Gaming 16-3THK3TR893SD R7-260 16 GB 512 GB SSD 8 GB RTX5050 - 42.436TL

Ekran kartı watt değeri kaç acaba? 85Watt galiba ama tam emin olamadım. Öyle ise fena fiyat deil alacaklara hayırlı olsun.
  14. theGladyator01

Monitör alacağım yardımınıza ihtiyacım var

Asus un attığın monitörü hakkında pek bilgim yok ama Asus hakkında; Panellerini kendinin üretmediğini , tedarik ettiğini ve Türkiyedeki garanti hizmetinin sıkıntılı olduğunu biliyorum. Ama önce bir renk doğruluklarını , doygunluklarını , parlaklık seviyelerini , gecikme değerlerini bir...
  15. theGladyator01

Monitör alacağım yardımınıza ihtiyacım var

Yerinde olsam...
  16. theGladyator01

Ekran anlık gidip geliyor. Siyah olup, düzeliyor, gider gibi olup geliyor.

Bilip bilmeden yorum deil konu başlıkları farklı konu 1 tane görünmüyor benim sayfama 2-3 tane düştü onun için söyledim sana bunu bil de birdaha yapma diye. Biliyorsan ne âla bilgi veriyorum sana sadece. 1762729292 Forum kısmı veya konu Bug vs. Girip fazladan düşmüş olur sadece 1 tane konu...
  17. theGladyator01

Yardıma ihtiyacın var diye 3-4 tane konu açmana gerek yok , yasak. Herkes senin gibi yapsa ne olur bi düşünsene. 1762728972 1762729038 Buda bundan 1 dakika önceki açtığın aynı konu ?
  18. theGladyator01

Lütfen 50 tane konu açıp Forumu meşgul etme dostum , forumda yalnızca sen yoksun. 1762728854 Oyunlarda sorun yok demişsin fakat ekran kartını bir stres testine sokabilir misin kartta sıkıntı olmadığına tam emin olalım. Onun dışında Sistemin ekranının kapanıp acıldığı sırada sistem yüke giriyor...
  19. theGladyator01

Yardım PSU(Güç Kaynağı) Tavsiyesi Hangisi Alınır

Benim şu coil whine canavarından acil kurtulmam gerek teknobiyotik sesimi duy
  20. theGladyator01

Yardım PSU(Güç Kaynağı) Tavsiyesi Hangisi Alınır

İndirimde deil şuanda hangi sitede girdiğini hatırlamıyorum.
Geri