850W PSU & Kasa Önerisi

Hocam ama bildiğin kumar oynamış olacak Element Revo gibi gayet güzel bir model varken bence şuanlık cratos lite alınmamalı
Cratos B+ tier bir PSU zaten bu 80+ Gold sertifikasına sahip ve Rajintek High Power gibi japon kapasitör kullanıyor PSU larında. Yani bence aralarında pek bir fark yok belki de Cratos Lite 1 adım önde bile olabilir High Power dan. Yine de tercih kendisinin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.n11.com/urun/high-power...guc-kaynagi-800-w-1944361?magaza=teknobiyotik hocam onun yerine bunu alsam daha iyi değil mi 80+ gold bu sizin attığınız 80+ bronze
Ürünün Sertifikası kalitesini belli etmez hocam.

Cratos B+ tier bir PSU zaten bu 80+ Gold sertifikasına sahip ve Rajintek High Power gibi japon kapasitör kullanıyor PSU larında. Yani bence aralarında pek bir fark yok belki de Cratos Lite 1 adım önde bile olabilir High Power dan. Yine de tercih kendisinin.
Cratos adı üstünde Lite modeli kapasitörlerinden vb. fiyat düşürmek amacıyla kırpılmış biraz bence garantiye kaçmak daha iyi olur

Ürünün Sertifikası kalitesini belli etmez hocam.
Hocam son olarak hangisini önerirsiniz herkese sorayım

Cratos adı üstünde Lite modeli kapasitörlerinden vb. fiyat düşürmek amacıyla kırpılmış biraz bence garantiye kaçmak daha iyi olur
Siz hangisini önerirsiniz hocam

Hocam son olarak hangisini önerirsiniz herkese sorayım

Siz hangisini önerirsiniz hocam
Ben Cratos Lite öneriyorum arkadaş High Power öneriyor benim attığım PSU da taksit falan da vardır Teknobiyotik taksit yapmıyor sen keyfin hangisini istiyorsa onu al ikisi de kaliteli PSU.

Ben Cratos Lite öneriyorum arkadaş High Power öneriyor benim attığım PSU da taksit falan da vardır Teknobiyotik taksit yapmıyor sen keyfin hangisini istiyorsa onu al ikisi de kaliteli PSU.
Hocam benim dediğim gibi garanti olanı almak her zaman daha iyidir ve 3k sırf modüler olmadığı için inmiş olamaz değilmi az mantıklı düşünürsek

Aralarındaki fark modülerlik değil. Adında geçtiği gibi iç bileşenlerden kısılma mevcut ve farklı platform kullanıyorlar.
Tek fark demedim Asıl fark dedim hocam bence benim attığımda kaliteli PSU tabii ki kendi bilir

O zaman element revo modeline yöneliyorum tek sıkıntı 80+ bronze olması biraz kötü geldi yukarda attığım 800w olan high power daha iyiyse onu da alabilirim

Bu arada Element revo'dan daha üstün bir model kağıt üstünde. Hem topoloji hem de iç bileşen anlamında.

Bu arada Element revo'dan daha üstün bir model kağıt üstünde. Hem topoloji hem de iç bileşen anlamında.
Hocam incelemeleri çıktımı nasıl bir model merak ettim şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,887
Üyeler
184,521
Son üye
vedatygit
Geri