Ekran anlık gidip geliyor. Siyah olup, düzeliyor, gider gibi olup geliyor.

Reaksiyon skoru
40
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Oyun oynarken yaşamıyorum ancak oyun dışında oluyor bu durum. Bir anda siyah olup düzeliyor.

İşlemci: Ryzen 9 9900x
Anakart: Asus Rog Strix X870E-E
Ram: GSkill Trident Z Royal 2x 16GB DDR5 CL30 6400Mhz
Ekran Kartı: Gigabayte Gaming OC RTX 3070
SSD: 990 PRO 2TB
PSU: 1000W Asus Tuf

Driverlar güncel, bios vs de güncel. Monitör asus xg27ucdmg, ancak önceki monitörde de oluyordu. Bir sorun olup olmadığına nereden bakabilirim?

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Oyun oynarken yaşamıyorum ancak oyun dışında oluyor bu durum. Bir anda siyah olup düzeliyor.

İşlemci: Ryzen 9 9900x
Anakart: Asus Rog Strix X870E-E
Ram: GSkill Trident Z Royal 2x 16GB DDR5 CL30 6400Mhz
Ekran Kartı: Gigabayte Gaming OC RTX 3070
SSD: 990 PRO 2TB
PSU: 1000W Asus Tuf

Driverlar güncel, bios vs de güncel. Monitör asus xg27ucdmg, ancak önceki monitörde de oluyordu. Bir sorun olup olmadığına nereden bakabilirim?
Lütfen 50 tane konu açıp Forumu meşgul etme dostum , forumda yalnızca sen yoksun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunlarda sorun yok demişsin fakat ekran kartını bir stres testine sokabilir misin kartta sıkıntı olmadığına tam emin olalım. Onun dışında Sistemin ekranının kapanıp acıldığı sırada sistem yüke giriyor mu veya garip bir tepki veriyor mu yoksa sadece anlık siyah olup geliyor mu? Öyle ise sıkıntı kabloda olabilir ona bir göz at.

Lütfen 50 tane konu açıp Forumu meşgul etme dostum , forumda yalnızca sen yoksun.
Dalga mı geçiyorsun? Açtığım konulara bakarsan eğer 50 tane konu açmadığımı görür, yardıma ihtiyacım olduğunda konu açtığımı da görmüş olursun.

Dalga mı geçiyorsun? Açtığım konulara bakarsan eğer 50 tane konu açmadığımı görür, yardıma ihtiyacım olduğunda konu açtığımı da görmüş olursun.
1762728916417.webp

Kasım ayında açtığım konular?

Yardıma ihtiyacın var diye 3-4 tane konu açmana gerek yok , yasak. Herkes senin gibi yapsa ne olur bi düşünsene.

Screenshot_2025-11-10-01-55-51-720_com.android.chrome.webp

Screenshot_2025-11-10-01-56-43-772_com.android.chrome.webp

Buda bundan 1 dakika önceki açtığın aynı konu ?

Yardıma ihtiyacın var diye 3-4 tane konu açmana gerek yok , yasak. Herkes senin gibi yapsa ne olur bi düşünsene.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Buda bundan 1 dakika önceki açtığın aynı konu ?
Fark ettiysen 1 tane konu görünüyor; Ayrıca konu açarken hata veriyordu, sanırım konuyu açıp, bildirimi yapamamış webserver. Bilip bilmeden yorum yapmazsan iyi olur.

Fark ettiysen 1 tane konu görünüyor; Ayrıca konu açarken hata veriyordu, sanırım konuyu açıp, bildirimi yapamamış webserver. Bilip bilmeden yorum yapmazsan iyi olur.
Bilip bilmeden yorum deil konu başlıkları farklı konu 1 tane görünmüyor benim sayfama 2-3 tane düştü onun için söyledim sana bunu bil de birdaha yapma diye. Biliyorsan ne âla bilgi veriyorum sana sadece.

Forum kısmı veya konu Bug vs. Girip fazladan düşmüş olur sadece 1 tane konu açtığını belirtip ben yapmadım denen yeterliydi.

Bilip bilmeden yorum deil konu başlıkları farklı konu 1 tane görünmüyor benim sayfama 2-3 tane düştü onun için söyledim sana bunu bil de birdaha yapma diye. Biliyorsan ne âla bilgi veriyorum sana sadece.
Doğru, 3 tane aynı konudan açılmış. Haydi sorunu çözmeye odaklanalım..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,825
Üyeler
184,504
Son üye
EnesKzl
Geri