Arama sonuçları: *

1. LowEntropyPerson

Masaya vurduktan sonra ekran kartim bozuldu

Microsoft basic driver mi oluyor bu dediginiz? Kendiliginden ona gecmisti 1.reset attigimda ve daha onfe bu olay oldugundada ona gecmisti, driver guncellerken hata vermisti bu yuzden hatta en son. Fakat suanda direkt ekran gelmiyor herhangi birsey yapamiyorum
  2. LowEntropyPerson

Oha ne alaka? Daha once benzeri olmustu yapmsitim gevsemisti galiba biraz suan asla yeni kart alabilcek durumda degilim fiyatlari biliyorsunuz zaten 1763029522 Neden ne alaka?
  3. LowEntropyPerson

Dostlar selam kisaca konuya gireyim bu daha önce de olmustu: PC ekrani donmustu fakat ses vardi bende yeniden baslattim kasadan Microsoft Basic driver gozukuyordu aygit yoneticisinde, ekran ksrtim RX 5500 XT yerine bende driver kaldirdim DDU ile olmadi ekran kartini cikartip taktim sonra tekrar...
  4. LowEntropyPerson

🔥İndirim 🔥F/P MageGee Klavye İndirimleri Devam Ediyor! 🔥

Mk box mu yoksa 104 mk storm mu yoksa mk star (84tus olan) alcagima karar veremiyorum hangisini onerirsiniz?
  5. LowEntropyPerson

🔥İndirim 🔥🔥🔥%100 KLAVYE / MAGEGEE 1099 TL / 3 TAKSİT 🔥🔥🔥

Tam oalrak hangi switchleri kulalnıyorlar? ayrıca blue mu red mi önerir siniz dostlar alamyı düşünüyorum çok bekelntim yok idareelik bir şey istiyorum
  6. LowEntropyPerson

20K DERS VE OYUN İÇİN TABLET ÖNERİSİ

FOcus pen stok gelmiş, tabletin amacı büyük olması mantıken alınır mı diye şüphe ediyorum ya biraz
  7. LowEntropyPerson

🔥İndirim Xiaomi pad 7 11'' 8GB 256GB 12.999TL

Türkiyede ne zaman çıkacak ya o bir süredir bekliyorum
  8. LowEntropyPerson

Öneri FP Kalemli Android Tablet Önerisi

işlemci biraz kötü ya. alcağım şeyin uzun süreli gitsin açıkcası. Gelecekte problem çıkartabilir diye düşünüyorum
  9. LowEntropyPerson

20K DERS VE OYUN İÇİN TABLET ÖNERİSİ

hocam fotoğraftaki a16 2025 model değil mi? kalem hangi kalem? yapışınca şarj oluyor mu
  10. LowEntropyPerson

max 20k, kalem olmalı ancak tabletin kendisi uygun fiyatlıysa kalem extra alabilirim.
  11. LowEntropyPerson

🔴Furkan Bölükbaşı Tutuklandı🔴

Ak trollere ibreti alem olsun donlarını indirdikleri akçılar böyle umursamıyor sizi işte
  12. LowEntropyPerson

Hocam siz ne önerirsiniz çok indirime giren tablet olmadı ya ipad a16 2025 mi amtepad 11,5 PM mi alsam bilemedim. honor pad v9 da bir alternatif.
  13. LowEntropyPerson

Hocam düşmedi ya 29k
  14. LowEntropyPerson

🔥İndirim Hot Wheels Brick Shop Speed Serisinde 500₺ İndirim

Teşekkü,rler hocam koelksiyoncuyum satın aldım şimdi
  15. LowEntropyPerson

Batmasını beklediğiniz Firmalar.

Halka arz edilmiş bütün şirketler.
  16. LowEntropyPerson

Itemsatış bana dava açmaya çalışıyor

Hesabı boşaltmışalr derken? en son alan kişinin olmuyor mu hesap?
  17. LowEntropyPerson

Yeniden doğmuş gibi hissettiren şeyler

Güzel bir pegging interaksiyonu
  18. LowEntropyPerson

Size göre DİN nedir?

Din boş beleş iştir.
  19. LowEntropyPerson

Bunları Nasıl Yapıyorlar

githubda wplace aratınca birkaç tane çıkıyor tam bot değilde otomatik hesap oluşturucu, otomatik hesap değitşriici, resmin taslağını hartiaya sabitleme araçları falan.
  20. LowEntropyPerson

Sık sık deprem oluyor sonumuz ne olacak

Büyük marmara dperemi olacak yakşalık 1 dakika byounca 7,2-7,1 büyüklüğünde ve büyün maramra başta istanbul dümdüz olucak ülkenin bağısızlığı (ekonomik, ve belki siyasi) ve bu süreçtede devlet yardımalrı çalömaya devam edicek siyasi bağımsızlık buradan gidecek. ucube gibi kahkaha emojisi...
Geri