Arama sonuçları: *

1. Cupra

Valorant İçin Çözünürlük önerisi

Valoda adamlar buyumuyor
  2. Cupra

Megane 2 dolu paket mi boş paket mi?

Vay it vay
  3. Cupra

Megane 2 dolu paket mi boş paket mi?

Abuzer hocama ford connect yakisir
  4. Cupra

Ps5i olanlar yardimci olabilirmi

Deneyecektim ama yapismis tirnak diye cekindim sizde ps5 varsa bi bakabilirmisiniz 1762958843 Düzeldi hocam sagolun
  5. Cupra

Ikinci fotografta sagdaki tirnak yapismis oraya sokmek istemedim arkasinda yuva var ama o sanki oraya girmemis gibi
  6. Cupra

Dostla bende ps5slim var cfi2016 aldigimda dijitaldi sonra cdliye cevirdim ama su disk okuyucunun arasindaki bosluk dikkatimi cekti sanki oturmuyor gibi cdli slimi olanlar kendileri bakip bana yardimci olabilirmi
  7. Cupra

Windows 11'i doğru mu kurdum?

Oldursa farkedersin olmadiysa farketmezsin
  8. Cupra

Sıfır Horizon Zero Down Değerlimidir

20 30 dolardi ebayda bende actim taktim psye
  9. Cupra

Sıfır Horizon Zero Down Değerlimidir

Dostlar bende horizon zero down var ambalajlı hiç açılmamıs hemde complete edition ( playstation hits değil ) bu oyunun bi koleksiyon değeri varmidir çok eskiden almıstım oynamayı unutmuşum
  10. Cupra

Incehesaptan aldigim hazir sistemin ekran kartı acik geldi

Gormemisim hocam Kurdum bile driverleri programlari formatlamam sart mi bilgilere herhangi bi erisimleri falan olurmu
  11. Cupra

O fotografi cekerken bilerek vidalamadim hocam birsey yanlissa duzeltmek icin suan vidali 1762853130 Sistemi fise taktim aninda windows acildi dostlar kurulu mu geliyor bunda usb hazirladim o kadar
  12. Cupra

O zaman fise takiyorum hocam hersey tamam gibi
  13. Cupra

Hocam peki su parcanin ve onceki fotoda attigim kablonun ne ise yaradigini biliyormusunuz
  14. Cupra

Hocam peki su kabloyu kullaniyormuyuz bide 1 tane soketi gpuya taktim digeri bosta kaldi biyere takiyormuyuz
  15. Cupra

Onlara toplattim montaj istedim 1762843521 Hocalarim sagolun karti taktim fotograf ekledim dogru takmismiyim bi bakarmisiniz bide anakartin kutusundan bayagi vida ve ufak kablo cikti onlari nereye takacagim bide galiba ssdnin kapagi varmis onudami takmam lazim bide gpu yu 1 tane fise taktim...
  16. Cupra

Dostlar incehesaptan sistem aldim hazir sistem 5060 ın kutusundaki guvenlik etiketi kesikti ve kartın posetindeki etiket acilmisti kart temiz duruyor jelatinleri ustune sizce kullanayim mi iade mi edeyim
  17. Cupra

Silindi konu

Silindi konu
  18. Cupra

Hangi windows 11 key alınmalı

O nasil oluyor hocam
  19. Cupra

Hangi windows 11 key alınmalı

11 pro oem aliyorum 1762724286 Ney bu hocam
Geri