Arama sonuçları: *

1. M

Cpu sıcaklığı lolde 90 derece

soğutucuyu kaldırdığımda ince bir macun tabakası var yazılar okunacak kadar, acaba azmı oldu o macun
  2. M

montajı ben yaptım soğutucunun koruma bandını sökmüştüm 1746777174 fan dönüyor 1746777207 döndürmekte agüçlük çekene kadar döndürdüm fanı 1746777245 bilgisayarı yeni açtım ve 75 derece şuan hiç normal değil ne yapmam gerekiyor işlemcinin kendisi bozuk vs olabilir mi
  3. M

yeni pc topladım r5 7600x işlemcim var phantom spirit soğutucu kullanıyorum . pcyi açar açmaz goodbye dpi blitz gibi uygulamalar yükledim acaba mining vs mi yapıyorlar, işlemciyi yarenbilgisayar diye bir yerden almıştım nakitle sorun o mu acaba yardımcı olabilir misiniz. lolde 90 derece şuan pc...
  4. M

İşlemci occt testinde 95 derece

Denemedim de daha düşük alırım sanırım
  5. M

İşlemci occt testinde 95 derece

Yeni pc topladım r5 7600x işlemcim var ,occt testini extreme moda alıp başlattım 95 dereceyi gördü sebebi nedir acaba phantom spirit kullanıyorum macunu da şu şekil sürdüm,yardımcı olur musunuz normal değil sanırım bu değerler(işlemci boşta 44 derece falan opera blitz ve lol açık).
  6. M

Yeni pc biosta usb görmüyor

yeni pc aldım 2 ssd taktım windows 10 u da usbye attım biosta usbyi görmüyor
  7. M

Çözüldü✓ İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU ALDIM TF7 TERMAL MACUN ÇIKTI HEPSİNİ SIKMALI MIYIM

r5 7600x kullanıyorum açıkta biraz pini var
  8. M

serçe parmağım kadar bişey geldi kral üstünde gramı yazmıyor
  9. M

işlemciye falan dökülür diye korkuyorum bi tık az kalırsa çok daha büyük sıkıntı ama
  10. M

gözlerim 5,5 göremiyorum 1746722082 sıktığım kadarı fazla gibi geldide bana , eminsen kral sıkıyorum görseli bıraktım zaten 1746722114 ve evet phantom spiritin yanında gelen
  11. M

görsel atsam yorum yapar mısın hocam az çok diye
  12. M

TF7 MACUNU NEKADAR SÜRMELİYİM HEPSİNİ BİTİRMELİ MİYİM
  13. M

Soğutucuyu kasaya monte edemedim

kasanın çıkıntılarını söküp mü takmam gerekiyor
  14. M

kenarda çıkıntısı var uymuyor
  15. M

Thermalright Aqua Elite 360 sıvı soğutucum var ve gametech v2 kasam var ölçüleri ucu ucuna kasaya uymuyor sanırım yada ben yapamıyorum ne yapmalıyım
  16. M

Sıvı soğutma montaj videosu

sıvı soğutma montajı için izleyebileceğim video önerir misiniz
  17. M

Pc topladım 3 kabloyu nereye takacağımı bulamadım

anakart prime b 650m-r yer var taktım sol alt kısımdaki beyaz yere oku 5v olan yere denk getirdim ama o kabloya bağlı 3 pinli boşluksuz bir kablo vardı o boşta kaldı 1746029467 içinde 4 pin dolu 4 pin boş olan kabloyu nereye takacağım , onudamı psudan çıkan bir kabloya?
  18. M

hangisini kral ilk kez pc topluyorum basitleştirebilir misin 1746029110 öteki kabloları nasıl yapacağım 3 pinli olanı anakarttaki 5vlu yere taktım ama öbürüne yer bulamadım hala 1746029150 en sol alttaki cha fan 2 kısmına mı acaba
  19. M

he psudan çıkan kablo ile o kabloyu birleştireceğim doğru değil mi
Geri