görsel atsam yorum yapar mısın hocam az çok diyeBiraz kalsın banyo yaparsın hocam.
Üstüne yayılacak kadar sür işte bol sürmek bir şey kazandırmayacak az sürmek kaybettirecek ona göre sür
göz var izan var video izle 1 gram bile fazla
1 gram ise evet. Spatula varsa onla yay, yoksa X şekli yap öyle soğutucuyu koy.
göz var izan var video izle 1 gram bile fazla
gözlerim 5,5 göremiyorumAlıntıyı görüntüle
bir videodan alıntı.
sıktığım kadarı fazla gibi geldide bana , eminsen kral sıkıyorum görseli bıraktım zatenpeerless assassin ve phantom spiritin yanında geleni diyorsan evet sık hepsini tek sıkımlık gönderiyorlar zaten
ve evet phantom spiritin yanında gelenpeerless assassin ve phantom spiritin yanında geleni diyorsan evet sık hepsini tek sıkımlık gönderiyorlar zaten
Hocam görselden çok zor. Normal nokta biçiminde çok büyük nokta olmayacak şekilde bırak. Tamamını sıkmana gerek yok fazla sürmen bir şey kaybettirmez sana tamam diyceğin yerde dur ama az olmasın. Ha sıkamam diyosan sık biraz sonra bitane eski kredi kartıyla üstüne yay onu zar inceliğinde olması gerekgörsel atsam yorum yapar mısın hocam az çok diye
işlemciye falan dökülür diye korkuyorum bi tık az kalırsa çok daha büyük sıkıntı amaHocam görselden çok zor. Normal nokta biçiminde çok büyük nokta olmayacak şekilde bırak. Tamamını sıkmana gerek yok fazla sürmen bir şey kaybettirmez sana tamam diyceğin yerde dur ama az olmasın. Ha sıkamam diyosan sık biraz sonra bitane eski kredi kartıyla üstüne yay onu zar inceliğinde olması gerek