Çözüldü✓ İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU ALDIM TF7 TERMAL MACUN ÇIKTI HEPSİNİ SIKMALI MIYIM

Biraz kalsın banyo yaparsın hocam.

Üstüne yayılacak kadar sür işte bol sürmek bir şey kazandırmayacak az sürmek kaybettirecek ona göre sür

1 gram ise evet. Spatula varsa onla yay, yoksa X şekli yap öyle soğutucuyu koy.

göz var izan var video izle 1 gram bile fazla

Ekler

• IMG_9018.webp
    IMG_9018.webp
    1.2 MB · Hit: 29
  • IMG_9016.webp
    IMG_9016.webp
    974.7 KB · Hit: 31
peerless assassin ve phantom spiritin yanında geleni diyorsan evet sık hepsini tek sıkımlık gönderiyorlar zaten

gözlerim 5,5 göremiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peerless assassin ve phantom spiritin yanında geleni diyorsan evet sık hepsini tek sıkımlık gönderiyorlar zaten
sıktığım kadarı fazla gibi geldide bana , eminsen kral sıkıyorum görseli bıraktım zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve evet phantom spiritin yanında gelen

görsel atsam yorum yapar mısın hocam az çok diye
Hocam görselden çok zor. Normal nokta biçiminde çok büyük nokta olmayacak şekilde bırak. Tamamını sıkmana gerek yok fazla sürmen bir şey kaybettirmez sana tamam diyceğin yerde dur ama az olmasın. Ha sıkamam diyosan sık biraz sonra bitane eski kredi kartıyla üstüne yay onu zar inceliğinde olması gerek

Hocam görselden çok zor. Normal nokta biçiminde çok büyük nokta olmayacak şekilde bırak. Tamamını sıkmana gerek yok fazla sürmen bir şey kaybettirmez sana tamam diyceğin yerde dur ama az olmasın. Ha sıkamam diyosan sık biraz sonra bitane eski kredi kartıyla üstüne yay onu zar inceliğinde olması gerek
işlemciye falan dökülür diye korkuyorum bi tık az kalırsa çok daha büyük sıkıntı ama

sık, tf7 iletken değil zaten fazla olsa bile düzeltilir yayarak, ayrıca 1gr olması lazım gelen termal macunun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,291
Üyeler
184,765
Son üye
altanaydin
Geri