Bilgisayarcı efu
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar ürün sahte çıktı,yazan herkese teşekkür ediyorum yine de. https://x.arctic.de bu siteden sizde kontrol edebilirsiniz.
Arkadaşlar ürün sahte çıktı,yazan herkese teşekkür ediyorum yine de. https://x.arctic.de bu siteden sizde kontrol edebilirsiniz.
çok sürmek de sorun yaratırAz sürmüşsündür. Bloğu kaldır ekleme yap çok sürmek sıkıntı çıkarmaz az sürmek çıkarır. Ayrıca pump out yapmış bile olabilir mx4 cıvık macun.
Bilgisayarcıya gidip almıştım, mavi bir poşeti vardı.Nerden almıştın linke bakalım bi
Kutuda ise orjinal poşette geldiyse sahte oluyor genelde
Yaratmaz en fazla pisletir.çok sürmek de sorun yaratır
Kim dedi yanlis bilgi vermeYaratmaz en fazla pisletir.
Kim dedi yanlis bilgi verme
çok sürdüğünde nasıl temas edicek soğutucu blocğu işlemciye
Yanlış bilgi veren sizsiniz. Çok sürmek termal değerleri arttırmaz öğrenmişsiniz bi yerden gördüğünüz veya test ettiğiniz veya mantıklı düşündüğünüz de yok sallıyonuz durmadanSoğutucu blok fazlasını dışarı atar zaten anakart üstünde diğer bileşenlere yapışır alt üstü gider temizlersin sıcağı arttırma azaltma olmaz zaten amaç boşluk doldurmak
Siz şaka mı yapıyosunuz ? Veya yaşınız mı küçük ? Soğutucu blok vidalarını sıktığında o baskıyla fazla macun aradaki boşluktan dışarı çıkıyor. Soğutucu blok ve işlemci tamamen birbirine temas etmez zaten o boşluğu doldurmak amacıyla termal macun kullanırız. Daha kullandığınız malzemenin amacını bilmeyip bide forumda millete tavsiye mi veriyosunuz Yazık bu forumdakilere.çok sürdüğünde nasıl temas edicek soğutucu blocğu işlemciye
yaş ile alakası yok yaşım küçük değil sana yazık fazla sür bakalım nasıl soğutacaksınSiz şaka mı yapıyosunuz ? Veya yaşınız mı küçük ? Soğutucu blok vidalarını sıktığında o baskıyla fazla macun aradaki boşluktan dışarı çıkıyor. Soğutucu blok ve işlemci tamamen birbirine temas etmez zaten o boşluğu doldurmak amacıyla termal macun kullanırız. Daha kullandığınız malzemenin amacını bilmeyip bide forumda millete tavsiye mi veriyosunuz Yazık bu forumdakilere.