arkadaşlar merhaba oncelikle
dün arabayı calıştırken aniden motor arıza ışığı yandı bundan once lastiğim patlamıştı ve değiştirmiştim fakat basınc ışığını kapatmamıştım baya bir süre oyle kullandım sonrasında da işte motor arızası verdi ama aracta hic bir problem yok gibiydi sonrasında lastik...
tamamda şimdi ki kullanım kişiden kişiye değişir şuan genellikle deodarant kullanılıyor kirli vücut için ama olmadığında insanlar parfümde kullanıyor şahsen ben kullanıyorum
hocam bu arada cengiz han türk kökenli değilde ordusunun çoğu türk hadi neyse de
1747001213
ilk başta allahım sağlık huzur içinde yaşatsın isim olarak benim oğlum olsa alparslan ismini çok seviyorum ismini alparslan yapardım ismimde tuğrul bu arada :D milliyetçilik ruhum kabardı
bende anime fanı değilim başyapıtları izledim örn aot death note gibi ama geçenlerde solo levelinge başladım çok beğendim fight sahneleri falan gayet iyidi hikayeside fena değil ne izleyebilirim diye bakıyorum ilgimi çeken bir şey olmadı
bende var hocam ses kalitesi temiz baslar falanda güzel geliyor fakat dışardan baya ses alıyon benimkisi aktif gürültü engelleme yok ama olanlarında duyduğuma göre sesi pek fazla engellemiyor pro da puan 9-8 ise gürültü engellemede airpods 4 de puan 4 tür yani öyle