Surekli para harcayasim geliyor.

Artık para gözümde değersiz hale geldi. Market kasası başında 200 lira düşünce yere uzanıp alasım gelmiyor. 100 dolar büyük para ama 100.000 tl bir günde kazanılabilirmiş gibi geliyor. Önüne gelen yolsuzlukla tl milyoneri olduğundan kendi parama güvenim sıfıra indi. Elimde fazla kalan ufacık parayı direkt başka bir şeye çeviriyorum.

Senin için evini geliştirmek ne manaya geliyor bilmiyorum ama ben harcamak istesem beslenme düzenimi daha çeşitli hale getirirdim.

Bence evde değişik yemekler yapmayı dene. Mesela git mutfak ekipmanları al, çevrendeki kasaptan yeni etler dene, önce onları düz pişir sonra farklı teknikler dene, Afrika Fili ağzı mantarı dene, ağız tadını keşfet, üstündeki etkilerini gözlemle, ardından yaşantına uygun mu kara ver. Alışınca eğlenceli olmama ihtimali yok.
buda farkli bir bakis acisi hocam. tesekkur ederim yeni seyler denemek iyi gelebilir.

Hocam, hayırdır? 3000 dolar borç verebilme imkanınız var mı? Mümkünse senet imzalatabilirsiniz diyecem ama. Annem vasi olarak artık bana tayin oldu imzam geçersizleştirildi. :D Ciddiyim sadece vesayet konusunda.

Ses sistemi al logitech z533, binaya ücretsiz konser ver

hocam standı nereden aldınız ve fiyat alabilirmiyim

soyle basit bir setup um var. odam kucuk biraz hemen yanimda da vantilator var hocam. isiklari belli olsun diye attim, geceleri onlar acik oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam aile evinde yasiyorum bunu gorurlerse tepkileri ne olur bilemiyorum😂
şerit led linki gelir mi

şerit led linki gelir mi
Harici mikrofon satın alıp, onun dışında iem kulaklığa geçiş yapabilirsin

şerit led linki gelir mi

Harici mikrofon satın alıp, onun dışında iem kulaklığa geçiş yapabilirsin
koctastan almistim hocam Orbus Rgb Neon Şerit Led 2 Metre Usb'li diye geciyor ama satistan kalkmis

koctastan almistim hocam Orbus Rgb Neon Şerit Led 2 Metre Usb'li diye geciyor ama satistan kalkmis
https://www.akakce.com/serit-led/en-ucuz-orbus-rgb-neon-led-2m-fiyati,701300636.html

bu sanirim

soyle basit bir setup um var. odam kucuk biraz hemen yanimda da vantilator var hocam. isiklari belli olsun diye attim, geceleri onlar acik oluyor

hocam aile evinde yasiyorum bunu gorurlerse tepkileri ne olur bilemiyorum😂
Sistemi görünce alakasiz bir şekilde l4d2 geldi aklima nedense 😂

Çünkü rahat yetişmişsin brom kusura bakma ya da bok gibi para kazanıyorsun harcayacak yer bulamıyorsun veyahut kafanda zorluk yok hayattaki amaçlarının hepsini yapmışsın canın sıkılıyor bu para harcama isteğinin başka ne gibi bir açıklaması olabilir ki

nedense surekli bir seyler satin almak istiyorum. imzadaki sistemi yeni aldim. machenike gx30 pro aldim. ama nedense daha para harcayasim var. bana rastgele seyler onerseniz iyi olur. dekorasyondur ekipmandir odur budur
Ben çalıştığım zamanlar çok para harcıyorum biraz param kaldı Euro yaptım parayı 2 aydır harcamıyorum

Bende aynı durumdayım, daha kulaklık ve koltuk alacaz…

Ekler

• IMG_2432.webp
    IMG_2432.webp
    278.3 KB · Hit: 16
Geri