Turknet, sabit IPv6 atama nasil yapilir?

Kopma hic olmuyor hocam ben bant genisligi ve kanal sayisini manuel olarak ayarladim baya iyi wifi olarak ama otomatik yaptigim zaman bu ayarlari o zaman yavas baglanti ve kopma oluyor kisacasi sinyalleri yayarken otomatik ayarlarda kotu tabi ilk zamanlar boyle degildi ama cocuklugumdaki modemler gibi galiba bu modemlerin hepsi eskidikce performansinda kayip oluyor, bu patlak vermeye baslarsa senin onerdigine gecerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ayarlar ile kablosuzda maksimum bi hizlari aliyorum, tabii otomatikte birakirsam 2.4G ve 5G tarafinda ki maksimum hiz degerleri biraz daha artiyor ama satbil olmuyor o zaman ne anlami var manuel ile biraz hiz dussede maksimum da daha uzaklara ve daha stabil sinyal verebiliyorum.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-07-21 011249.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-21 011249.webp
    9.1 KB · Hit: 11
  • Ekran görüntüsü 2025-07-21 011258.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-21 011258.webp
    10 KB · Hit: 13
  • Ekran görüntüsü 2025-07-21 011313.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-21 011313.webp
    2.8 KB · Hit: 11
Kopma hic olmuyor hocam ben bant genisligi ve kanal sayisini manuel olarak ayarladim baya iyi wifi olarak ama otomatik yaptigim zaman bu ayarlari o zaman yavas baglanti ve kopma oluyor kisacasi sinyalleri yayarken otomatik ayarlarda kotu tabi ilk zamanlar boyle degildi ama cocuklugumdaki modemler gibi galiba bu modemlerin hepsi eskidikce performansinda kayip oluyor, bu patlak vermeye baslarsa senin onerdigine gecerim.

Bu ayarlar ile kablosuzda maksimum bi hizlari aliyorum, tabii otomatikte birakirsam 2.4G ve 5G tarafinda ki maksimum hiz degerleri biraz daha artiyor ama satbil olmuyor o zaman ne anlami var manuel ile biraz hiz dussede maksimum da daha uzaklara ve daha stabil sinyal verebiliyorum.
Patlak Verir Ve Daha İyi Bir Verim İçin Kısa Sürede Keenetic Extra Dsl'e Geçmen Senin İçin Her Halükarda İyi Olur Özellikle Sıfır Ürün Alacaksan Bu Ekonomide Kısa Vaade'de Ne Alırsan Kardır .

Bütçen Yetiyorsa " Keenetic Hopper DSL " Alabilirsin Ama Biraz Araştır Sorunu Olabilir Belkim .

Keenetic Extra DSL (KN-2112) Alırsan Bu Modelini Al Diğer Modeline Göre Daha İyi .

Geri