soyle basit bir setup um var. odam kucuk biraz hemen yanimda da vantilator var hocam. isiklari belli olsun diye attim, geceleri onlar acik oluyorduvar için poster tablo fln al, rafa koymalık figürler al
hocam aile evinde yasiyorum bunu gorurlerse tepkileri ne olur bilemiyorum
soyle basit bir setup um var. odam kucuk biraz hemen yanimda da vantilator var hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam aile evinde yasiyorum bunu gorurlerse tepkileri ne olur bilemiyorum![]()
mönitör tutucu nedirsoyle basit bir setup um var. odam kucuk biraz hemen yanimda da vantilator var hocam. isiklari belli olsun diye attim, geceleri onlar acik oluyor
hocam aile evinde yasiyorum bunu gorurlerse tepkileri ne olur bilemiyorum![]()
north bayou f80mönitör tutucu nedir
sikilmaya basladim hocam. yenilik istiyorum hayatimda ama arkadasim yok, yeni tasindik sayilir.PC dizmenin ucu hep açık. Devamlı güncellemeler yapılabilir. Zamanla yavaş yavaş sakinleşirsin. Sistemin ortamın güzelmiş. Takıl işte.
sizin dediginizi valorantta yaptim hocam. oyunlara para yatirma hevesim kalmadi.lole yatır 2 haftaya para hevesin kalmaz
kendinize yatırım yapabilirsiniz hocam parfüm saat spor ayakkabı kıyafet falan olabilirnorth bayou f80
sikilmaya basladim hocam. yenilik istiyorum hayatimda ama arkadasim yok, yeni tasindik sayilir.
oyun desen valorant giriyorum troll geliyor low mental geliyor lose aliyorum cikiyorum.
hikayeli oyunlara yeni basladim ama cok alisamadim
sizin dediginizi valorantta yaptim hocam. oyunlara para yatirma hevesim kalmadi.
disari cikayim desem arkadasim yok. odamda yenilik desem ailem izin vermiyor