Neler Yeni

Bleach izlemeye değer mi?

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Selamlar boş vaktimde 3-4 bölüm izleyeceğim uzun soluklu anime arıyorum son zamanlar Bleach-i çok duydum seven arkadaşlarım çok, sizce başlamaya değer mi? Çok filler var diyorlar ama o kadar önemli olduğunu düşünmüyorum. Veya başka anime önerisi olan varmıdır?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,605
İsim
Emre siyah
fillerlari izlemeden izlersen güzel anime
uzun soluklu anime istiyorsan başlangıç için bleach ideal konuyu seversen black cloveri da bakabilirsin benzer yapımlar denebilir.

CupOk

80+ Bronze
Ben ilk 360 bölümü son sezon gelmeseydi bitiremezdim. Çok sıkıcıydı her şey , koca seride adam akıllı 2 tane düzgün fight var. Baktım final sezonları güzel duruyor ıkına ıkına bitirip finale geldim. Şöyle bir bakınca değmez gibi

oxtx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
tuğrul avcı
bende anime fanı değilim başyapıtları izledim örn aot death note gibi ama geçenlerde solo levelinge başladım çok beğendim fight sahneleri falan gayet iyidi hikayeside fena değil ne izleyebilirim diye bakıyorum ilgimi çeken bir şey olmadı

mehmet38_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Kılıç
Kesinlikle ama ilk bölümler sıkıcı geliyo çoğu kişiye olara dayan fillerları ben izlemiştim ama çok sıkarsa geçersin bleach fillers yazsan çıkar

BabaVoss7

80+ Silver
Yan bölümler biraz sıkıcı ama genel bakarsan benim top anime listeme girer. Kötü yanı daha yeni yeni bitmesi bittimi onuda bilmiyorum. Eski olmasına rağmen sonu yoktu en son. Bitince fillerları wtlayıp izleyebilirsin sıkılacağını sanmam

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Furkan Enes Kaplan
filler bölümleri izlemeden izle kesinlikle değer zaten yeni çıkan sezonu anlatmaya bile gerek yok muthiş.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fillerlari izlemeden izlersen güzel anime
uzun soluklu anime istiyorsan başlangıç için bleach ideal konuyu seversen black cloveri da bakabilirsin benzer yapımlar denebilir.
Ben ilk 360 bölümü son sezon gelmeseydi bitiremezdim. Çok sıkıcıydı her şey , koca seride adam akıllı 2 tane düzgün fight var. Baktım final sezonları güzel duruyor ıkına ıkına bitirip finale geldim. Şöyle bir bakınca değmez gibi
bende anime fanı değilim başyapıtları izledim örn aot death note gibi ama geçenlerde solo levelinge başladım çok beğendim fight sahneleri falan gayet iyidi hikayeside fena değil ne izleyebilirim diye bakıyorum ilgimi çeken bir şey olmadı
Yan bölümler biraz sıkıcı ama genel bakarsan benim top anime listeme girer. Kötü yanı daha yeni yeni bitmesi bittimi onuda bilmiyorum. Eski olmasına rağmen sonu yoktu en son. Bitince fillerları wtlayıp izleyebilirsin sıkılacağını sanmam
filler bölümleri izlemeden izle kesinlikle değer zaten yeni çıkan sezonu anlatmaya bile gerek yok muthiş.
Kesinlikle ama ilk bölümler sıkıcı geliyo çoğu kişiye olara dayan fillerları ben izlemiştim ama çok sıkarsa geçersin bleach fillers yazsan çıkar
Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim. Bleachi indirebilecegim bir yer biliyormusunuz peki? Bi tanesi vardi oda cok dusuk cozunurlukteydi

mehmet38_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Kılıç
Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim. Bleachi indirebilecegim bir yer biliyormusunuz peki? Bi tanesi vardi oda cok dusuk cozunurlukteydi
Eski bözümlerin vözünürlük malesef öyle animecix in mobilinde indirme vardı oraya bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,029
Üyeler
168,371
Son üye
farukhilmik
Top Bottom