Arama sonuçları: *

1. Alihanyilmaz

Çoğu ders bence boş ve gereksiz.

Sanayiye gittim, usta yok. Haftaya gel dediler. Okumayacaksanız gidin sanayiye çırak olun. Haftaya işim görülsün.
  2. Alihanyilmaz

Kendinizi şımartmak için ne satın alırdınız?

Ponponlu şapka.
  3. Alihanyilmaz

Mazda 3 nasıl bir araba

Renault ve Fiat Türkiye'de her yerde parçası bulunur. Renault daha kaliteli ama Fiat iç hacmi genelde daha geniş oluyor. Vitesler daha rahat. Mümkünse 200.000 km aşmamış bir araç bulmaya çalış. Pazarlık payı her zaman olur. 1763667647 Mazda Japon piyasasının en kalitelisi olsa da eski...
  4. Alihanyilmaz

Windows 11 açılınca 2 hesap geliyor

Şifreli giriş etkinleştirmişsin kullanıcı ayarlarını kurcalarken. Şifreyi hatırlamalısın.
  5. Alihanyilmaz

Instagram hesabm kapatıldı

Yaşın küçük. Yeni hesap da açamayabilirsin.
  6. Alihanyilmaz

Windows 11 2025-11 (kb5068861) güncelleme yaparken hata veriyor güncellenmiyor

Şimdiye kadar bir sorun olmadıysa bundan sonra da olmaz.
  7. Alihanyilmaz

Çözüldü✓ Windows 8.1 mi - Windows 10 LTSC mi

Donanımın Win 10 tarafından destekleniyorsa daha yüksek sürümü tercih et.
  8. Alihanyilmaz

İkinci el huawei laptop alinir mi?

O fiyata rahat yeni bir dizüstü alırsın. Unut gitsin.
  9. Alihanyilmaz

İnsanlar neden format atmaktan korkuyor?

Hiç bilgisi olmayanların tek bildiği format atmak. 7-8 senedir kullandığım 1000 TL'lik A101 dizüstü'me şimdiye kadar tek bir sefer bile format atmadım. Her gün de kullanırım. Hiç bir sorunu yok. Tıkır tıkır çalışıyor.
  10. Alihanyilmaz

Yardım Klavyemin tuşları basmiyor

:ROFLMAO:
  11. Alihanyilmaz

Kabin boy valiz onerisi

Tartıyorlar sade. Belki bant'ta takılabilir fazla büyük olursa. 1763625736 Pardon, sen el bagajı olarak yanına almak istiyorsun sanırım. Büyük olursa kapağa sığmaz.
  12. Alihanyilmaz

Arac sogukken gogusten gelen ses pırrr sesi ne olabilir

Klimadan olabilir. Klima gazını yenilettirdiğin yere götür tekrar.
  13. Alihanyilmaz

Windows 11 açılınca 2 hesap geliyor

Yeni mi aldın? İade ürün satmışlar durum böyleyse. Format at.
  14. Alihanyilmaz

Anakart Sorunu: Gigabyte B650M Görüntü Gelmiyor

Acil durumlarda 112 yi aramalısın. Düzgün bir başlık yazmalısın. Aldığın bir bildirim varsa, onu da yazmalısın.
  15. Alihanyilmaz

İade et veya hatır için öyle kullan. 1763624630 Veya yeni bir bilgisayar satın alıp onda dene.
  16. Alihanyilmaz

İnternet Cafe'de sıfır klavye mi satıyorlar? Eskimişleri satıyorlardır.
  17. Alihanyilmaz

Irkçılık hakkında düşünceleriniz neler?

Şu an Türkiye'de Türklerin sayısı Kürtlerin sayısından daha az. Tek çocuk yap, refahın bozulmasın zihniyeti sonucunda herkes tek çocuk yaptı, ölenlerin yerine gelen olmadı. Ve son 29 yılda Türk nüfusu yarı yarıya düştü. Kürt ailelerin 7-8 çocukları var ve son 20 yılda nüfusları en az 5 katı...
  18. Alihanyilmaz

18 yaş burun ameliyatı

Karizmatik bir burnun var. Film yıldızı olabilirsin. Kurtlar vadisi'ndeki Memati'yi görmedin mi? Tabi senin bileceğin iş. Ben karışmayım.
  19. Alihanyilmaz

Win 11 yavaş açılıyor

Win XP zamanında yaşamıştım böyle bir durum. Tüm programların açılışta arka planda başlatıcıları açıldığı için 24 dakika bekliyordum. Adını hatırlamadığım bir ücretli program tüm gerekli olmayan başlatıcıları devre dışı bıraktı ve açılış süresini 2,5 dakikaya düşürmüştü. Programın deneme süresi...
Geri