Windows 11 açılınca 2 hesap geliyor

Dwayne

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
542
2 hesap gözüküyor biri hiç açılmıyor ve silinmiyorda internetten baktım gerekli yerde yok nasıl silerim sürekli her açtıgımda ona girmeye calısıp şifre hatalı diyor ve uğraştırıyor

yokmu şu işlerden anlayan

Yeni mi aldın?
İade ürün satmışlar durum böyleyse. Format at.

2 hesap gözüküyor biri hiç açılmıyor ve silinmiyorda internetten baktım gerekli yerde yok nasıl silerim sürekli her açtıgımda ona girmeye calısıp şifre hatalı diyor ve uğraştırıyor
cmdyi yönetici aç
Kod:
Disable-LocalUser -Name Administrator
şunu çalıştır

arkadaşın dediği iade edilmiş bir sistemi formatlamadan sana satmış olabilirler sıfırdan Windows kurun

arkadaşın dediği iade edilmiş bir sistemi formatlamadan sana satmış olabilirler sıfırdan Windows kurun
ne sistemi satıcaklar dostum bana kendim topladım 3 4 yıl oldu zaten 11deydi sistem hatalı diye format attım birdaha niye atayım her sorunda formatmı atıcaz

powershelli yönetici çalıştır aşağıdaki komutu çalıştırıp powershelli ss at
Kod:
Get-LocalUser
1763659189364.webp

Dediğin hesap yönetilebilir bir hesap olarak görünmüyor o ekranı çekip atsana birde gördüğün hesap neymiş görelim burada göremediğin hesabı silemezsin
yinemi buga girdi bu windows o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1763659537541.webp

Geri