Bilgisayarı yeni mi satın aldınızyanlış yeremi yazdın dostum neyi iade edicez ?
cmdyi yönetici aç2 hesap gözüküyor biri hiç açılmıyor ve silinmiyorda internetten baktım gerekli yerde yok nasıl silerim sürekli her açtıgımda ona girmeye calısıp şifre hatalı diyor ve uğraştırıyor
Disable-LocalUser -Name Administrator
arkadaşın dediği iade edilmiş bir sistemi formatlamadan sana satmış olabilirler sıfırdan Windows kurun2 hesap gözüküyor biri hiç açılmıyor ve silinmiyorda internetten baktım gerekli yerde yok nasıl silerim sürekli her açtıgımda ona girmeye calısıp şifre hatalı diyor ve uğraştırıyor
ne sistemi satıcaklar dostum bana kendim topladım 3 4 yıl oldu zaten 11deydi sistem hatalı diye format attım birdaha niye atayım her sorunda formatmı atıcazarkadaşın dediği iade edilmiş bir sistemi formatlamadan sana satmış olabilirler sıfırdan Windows kurun
powershelli yönetici çalıştır aşağıdaki komutu çalıştırıp powershelli ss atçalışmadı
Get-LocalUser
Dediğin hesap yönetilebilir bir hesap olarak görünmüyor o ekranı çekip atsana birde gördüğün hesap neymiş görelim burada göremediğin hesabı silemezsin
yinemi buga girdi bu windows o zamanDediğin hesap yönetilebilir bir hesap olarak görünmüyor o ekranı çekip atsana birde gördüğün hesap neymiş görelim burada göremediğin hesabı silemezsin