Arama sonuçları: *

1. Z

Bilgisayar Windows dahil sıfırlama yapılabilir mi?

Bilgisayarı satacağım ve o yüzden Windowsu da kaldıracağım. Satarken lisanssız Windows kuracağım. Benim kullandığım Windows orijinal almıştım zamanında 1.5kya. onu koduyla yeni laptopa aktarabilir miyim?
  2. Z

Ekranda sürekli yatay beyaz çizgiler

Monitör de sürekli beyaz yatay çizgiler çıkıyor ama sürekli kalıcı değil. Gidip geliyor. Aç kapa yapınca gitti. Bilgisayar tanıdık birinin. Bence ekran kartı sorunlu olabilir. Siz ne dersiniz. Video attı ama indiremedim. ss aldım bir aninda
  3. Z

Pc açma tuşu değiştirme nasıl yapabilirim

Pc'nin acma tusu sert basınca calısıyor. galiba artık bozulacak gibi :D ben bunu nasıl halledebilirim. birkaç video gördum klavyeden calıstırma dıye veya extra bır tus alıp yapanlar oluyor. Sızce nasıl halletmelıyım?
  4. Z

İkinci Ekran Bağlamada Sorun oluyor

Eski tvyi ikinci ekran olarak kullanmak istiyorum. Bunun için hdmi kablo aldım ve taktım çalışıyor. Ekran kartımda ikinci hdmi çıkışı olmadığı için çoğaltıcı alıp yaptım. Ama istediğim şekilde olmuyor. Kendi ekranimi oraya yansıtmak istemiyorum. İstediğim dosyaları orada açmak istiyorum onu...
  5. Z

HDD şifre unutuldu ne yapılabilir?

bir tanıdık hdd şifresi koymus ve unutmuş. pc acılmıyor sıfre olmadan. bilgisayarcılar da cop olmus bu laptop falan demısler. yenı aldı lenovo marka. yardımıc olabilir misiniz?
  6. Z

MAVİ EKRAN HATASI ALDIM

mavi ekran hatası geldi pc kapandı geri acıldı normal sekılde. mavı ekran dahı gozukmedı vıdeo ızlerken takıldı kapandı kendı acıldı. suan sorunsuz gıbı ama neden olmus olabılır. mınıdumps klasorunde dosya olusmus.
  7. Z

PC temizliği için ne almalıyım?

Pc de toz cok oluyor. ve acıp sılmekle de cok ugrasmıs oluyorum. hava ufleyen aletlerden vs alsam zararı olur mu...
  8. Z

Çözüldü✓ Pc açılırken bu ekran neden geliyor?

1-2 hafta önce Windows güncellemesi gelmişti. Yaptım normal şekilde. Sonra o günden sonra pc açılırken bu ekran geliyor 5-10 sn duruyor ve gidiyor. Ve pc normal açılma hızından 5-10 sn geç açılıyor gibi geldi bana. 1707865318 Hâlâ çözemedim var mı bir çözüm yolu? Eskiden şifre girdikten sonra...
  9. Z

Bu Virüs mü veya normal bir şey mi?

Trojan:Win32/Wacatac.B!ml indirdiğim türkçe yamada antivirüs bunu buldu. Bu ne yardımcı olabilecek biri var mı?
  10. Z

Bu tablet-bilgisayar karışımı ile istediklerimi yapabilir miyim?

https://consumer.huawei.com/tr/laptops/matebook-e-2022/buy/ Bunu buldum. Bununla genelde vs unity python kullanacağım. Bunlar için uygun mudur bu? Çok ergonomik geldi Laptoptan.
  11. Z

Çözüldü✓ Tp-Link ub500 aldım ama aygıt görmüyor.

Ürünü yeni aldım. Bluetooth kulaklık bağlamaya çalışıyorum ama kulaklığı görmüyor. Ne yapmam lazım?
  12. Z

Malwarebytes kaldıramıyorum cozum verin

vırus taraması ıcın yukledım ama sımdı kaldırmak ıstedıgım zaman hgata veriyor. Hata "windows xxxx(uzun url) bulamıyor" diyor
  13. Z

Çözüldü✓ Bilgisayar temizleme konusunda yardım

Bilgisayar temizlerken ne yapmam doğru olur? Saç kurutma makinesi kullansam zarar verir mi?
  14. Z

Vulkan ve Dx12 nedir ?

Rdr2 ayarlarında Gelişmiş seçenekte Vulkan ve dx12 var. Bunlar ne? Ve hangisini seçeyim?
  15. Z

Çözüldü✓ Yeni Ekran Kartı Önerisi Lütfen

Elimde 4-5 aylık rtx3060 12gb var asus. İşlemcim 5600. Sizce ekran kartı olarak neye yükseltebilirim? Elimdeki ekran kartı ne kadar gider? Nvidia olsun öneriler. Amd den çok çektim gerek yok.
  16. Z

Mavi Ekran Sorunu Oluştu

Film izlerken pcde birden mavi ekran geldi pc açılıp kapandı şuan açık normal şekilde çalışıyor. Neden bunu yapmış olabilir?
  17. Z

Kasadan ses gelme sorunu

Şimdi kasadan bi ses geliyo. Sanki fan dönerken birşeye surtuyo gibi. İşlemcide stok fan var ve ondan şüphe duyuyorum. Kule tipi alcam. Ama merak ettim sizin de fikirlerinizi. Şimdi bostayken ses geliyo tir tir tir diye. Fan dönerken birşeye surtuyo gibi. Ama oyuna veya herhangi bir şekilde yüke...
  18. Z

Kasada elektrik sorunu oldu

Kasanin camını açmak için metal vidaya dokundum pc açıkken elektrik hissettim hafif. Bu neden olur?
  19. Z

Usbyi bilgisayar görmüyor.

Pcye USB taktım win11 ama Windows tanımıyor vs diyor ve gözükmüyor hiçbir şekilde ama win8.1 olan laptop a takinca sorun olmuyor. Çalışıyor. Ntfs ve fat 32 biçimlendirme yaptım yine olmadı ikisinde de. Ne yapmam lazım?
  20. Z

Yeni pc bios ayarları?

Yeni PC aldım dün. Windows vs kurulumu yaptım. Bios da xmp profile 1 seçtim. Başka önemli ayar var mı? Bir de bu sürücüleri güncelleme için nereden yapabilirim hepsini? Ekran kartı anakart vs
Geri