Arama sonuçları: *

1. A

🔥İndirim Havit 360mm Beyaz Sıvı Soğutucu 🔥2.343₺ (Dip Fiyat)

hocam o nası bi sıcaklık 4650mhzde benim 240lık msi 73de tutuyor full speed bide 1766408066 bi dip fiyat furyası çıkıyor gibi hissediyorum.
  2. A

G6 OLED'im Kırıldı Ben de İçini Açtım

estağfurullah hocam teşekkür ederim bilgilendirmeniz için bende öyle sanmıştım. Bi düşündürdü anlık keklendik mi diye aktarımınız için teşekkürler.
  3. A

G6 OLED'im Kırıldı Ben de İçini Açtım

Hocam peki Samsung bizi kandırıyor diye thhye başvursak bir şey çıkma ihtimali var mı dolandırıcılık oluyor bu bildiğin bende özel bir soğutma kullandıklarına dair görmüştüm Samsung sitesinde.
  4. A

Rehber I.R.O.N. Güç Kaynağı (PSU) Tier List – Alpha | 2025

Hocam kutuyu açayım dedim şimdi 850lb kutusundan 750hb çıktı :d ne diyorsunuz?
  5. A

Rehber I.R.O.N. Güç Kaynağı (PSU) Tier List – Alpha | 2025

hocam bende delta gps 850lp var yeni aldım daha kutusunu açmadım 2020 model olup olmadığına nasıl bakabilirim bilginiz varsa listeniz içinde iyi olur benim içinde daha jelatini üzerinde cx650ften geçeceğim 1 haftadır kutuda duruyor. 3800 fiyatına göre mantıklı mı modülerlik benim için önemli bir...
  6. A

Corsair K60 PRO TKL usb bağlantı sorunu

up bende şuan yaşıyorum var mı tavsiyesi olan?
  7. A

Corsair K60 PRO TKL usb bağlantı sorunu

bendede kullandığım iki mouseun usb-type-c kablolarında meydana geliyor kablolar temassızlık yapıyor gibi ama normalde çalışıyorlar benim pcde bişi oluyor anlamadım. tak çıkar olup duruyor ama kablolar bozukta değil.
  8. A

Akvaryumdan Kasaya Su Girdi

Hocam o su oksitlenmeye sebep olabilir diye düşünüyorum o yüzden su gelen yerlerin yağsız kontak spreyle temizlenmesi iyi olacaktır. İlerdi olacakların önüne geçmiş olursunuz.
  9. A

Ryzen 5 5600 ani sıcaklık değişimi

Tamamdır hocam onları sökeceğim. Psu sıcaklığından şüpheleniyorum ben
  10. A

Mx 6 ilk taktığımda 53-55 max görüyordum
  11. A

Hocam onları ters çevirsem bu sefer taze havayı aşağı itecekler ekran kartından çalacak acaba direkt sökme yoluna mı gitsem?
  12. A

İşlemcimi yaklaşık 1.5-2 ay önce msi I240 mm sıvı soğutucu ile soğutmaya başladım occt testinde 55 max görmüştü dakikalarca testte kalmasına rağmen kaldıki o zaman havalar daha sıcaktı. Bugün 10 derece ve hatta daha fazla sıcaklık yükseldiğini gördüm. Geçen haftada elimde iki adet fazla corsair...
  13. A

RDR 2 bu fiyata alınır mı?(570tl)

Aslında hikayeli oyunlardan pek haz etmiyorum ama öyle reelslerden gördüğüm kadarıyla falan rdr2 biraz sakin belki hikayeyi sevdirecek gibi geldi. Epikte 570 tl fiyatı var . Arada düşüyordu ama bu sene içinde daha ucuza düştü mü nasıl alınmasını tavsiye edersiniz?
  14. A

Çözüldü✓ CS2 DÜŞÜK FPS SORUNU

Çok normal hocam bende 3080 5600 var bende aynı değerleri görüyorum dediğiniz gibi 150 altına bile düşüyor bazen. Cs ile alakalı problem.
  15. A

Kalıcı Ücretsiz BEDAVA - Hogwarts Legacy Epic Games

Bende aldım şimdi 4-5 denemede verdi
  16. A

Yardım DELTA GPS-850 LB 80+ gold tam modüler psu kalitesi nasıldır aldığım fiyata göre.

Aynen ya Buda aynı fiyatta dikkatimi baya çekti kafamı kurcalıyor o yüzden fp mi yoksa normal fiyat mı yani ona göre devam edicem elimde psum var çünkü
  17. A

Yardım DELTA GPS-850 LB 80+ gold tam modüler psu kalitesi nasıldır aldığım fiyata göre.

https://www.n11.com/urun/delta-gps-850-lb-850-w-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-34561645?magaza=hometech Bu ürünü 3750ye aldım ama sanırım 2800e alanlar vardı geçen hafta şuan 650w corsair psum var cx650f Rgb. 3080 400watt çekebilen evga kartım var Şuanlık problem yaratmıyor psu ama yedek...
  18. A

QNB İstanbulkart yüklemesine 500TLye kadar %100 iade

Ek olarak yeni hesap oluşturmaya kampanyalar var mı hocam bu garantinin Migros kampanyası gibi vs vs
  19. A

I5 12400f ve RTX 5060 8GB lı sistem nasıldır?

https://www.instagram.com/stories/donanimarsivi/3783169119164887174?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MW9xb2p0djJvNm44OA== Hocam bu gece gelecek sanırım tetikte olmanızda fayda var 16gb 9060xt sistem çekip mükemmel keyfini sürersiniz inşallah.
  20. A

KABLOLAMA DOĞRU OLMUŞ MU

Hocam izledim kabloda pcie yazıyor ama psuda nereye bağlı göstermiyor siz mümkünse bi pdf sökümanı vs bulup ordan teyit edin yine .
Geri