Rehber I.R.O.N. Güç Kaynağı (PSU) Tier List – Alpha | 2025

I.R.O.N.webp

Herkese selamlar,

Uzun zamandır aklımda olan bir tier list’i sonunda hazırlamayı kısmen bitirdim. Ancak bunu yayınlamış olmam, listenin tamamen bitmiş olduğu anlamına gelmiyor. Hâlâ çok sayıda eksik model mevcut; fakat hayatımda yaşanan bazı sebeplerden dolayı bu hâliyle paylaşmak istedim. Köşede boşuna duracağına, en azından insanlara fayda sağlamasını istedim. Umarım beğenirsiniz.

Ayrıca belirtmek isterim ki bu tier list, SPL’s’ten tamamen farklı bir formatta.

Eğer aradığınız bazı modelleri bu listede bulamazsanız, önce eski tier list’ime göz atabilirsiniz; orada daha fazla model mevcut. Orada da yoksa SPL’s tier list’ine bakmanızı öneririm.

Dikkat!!!
Tier list'i ilk açtığınızda boyut muhtemelen %100 olacaktır. Onu Tier List'i en iyi şekilde okuyabilmek için en düşük %90, en fazla %65 yapın.​

👇 Tierlist 👇

Alıntıyı görüntüle

Herkese selamlar,

Uzun zamandır aklımda olan bir tier list’i sonunda hazırlamayı kısmen bitirdim. Ancak bunu yayınlamış olmam, listenin tamamen bitmiş olduğu anlamına gelmiyor. Hâlâ çok sayıda eksik model mevcut; fakat hayatımda yaşanan bazı sebeplerden dolayı bu hâliyle paylaşmak istedim. Köşede boşuna duracağına, en azından insanlara fayda sağlamasını istedim. Umarım beğenirsiniz.

Ayrıca belirtmek isterim ki bu tier list, SPL’s’ten tamamen farklı bir formatta.

Eğer aradığınız bazı modelleri bu listede bulamazsanız, önce eski tier list’ime göz atabilirsiniz; orada daha fazla model mevcut. Orada da yoksa SPL’s tier list’ine bakmanızı öneririm.

Dikkat!!!
Tier list'i ilk açtığınızda boyut muhtemelen %100 olacaktır. Onu Tier List'i en iyi şekilde okuyabilmek için en düşük %90, en fazla %65 yapın.​

👇 Tierlist 👇

elinize sağlık hocam

balla normali 5'e düşmezse eğer lite alırım gibime geliyor.
peki şeyi sorayım benim gpu 3x8 pin girişli lite sürümü bunu destekler mi ? şu anda takılı olan dandik frisby'de böyle kablo, 2 ye ayrılıyor birini tekli diğerini çift takıyorum
Destekler. 4 tane PCI-e çıkışı var fakat Frisby ile aynı şekilde kablolarsın.

Son düzenleme:
Dışından anlama şansınız yok. PCB üzerinde tarih yazıyorsa ancak o şekilde anlayabilirsiniz ne zaman üretildiğini. O da yazıyorsa tabii ki. Yazıp yazmadığını bilmiyorum.
IMG_1770.webp

Hocam kutuyu açayım dedim şimdi 850lb kutusundan 750hb çıktı :d ne diyorsunuz?

@yusuf7878 hocam kolay gelsin
Ryzen 5 7600
Colorful Battle-Ax A620M-Pro
Apacer Nox RGB 16GB 1x16 6000Mhz
Sapphire Pure RX 7700 XT Frostpunk 2 Edition
Deepcool LE520
Gigabyte C201 Panoramic kasa

bu sistem için nasıl bir psu önerebilirsiniz bütce maks 3k olacak şekilde 1 adet. birde kafanıza göre bir psu önerebilirseniz sevinirim

@yusuf7878 hocam kolay gelsin
Ryzen 5 7600
Colorful Battle-Ax A620M-Pro
Apacer Nox RGB 16GB 1x16 6000Mhz
Sapphire Pure RX 7700 XT Frostpunk 2 Edition
Deepcool LE520
Gigabyte C201 Panoramic kasa

bu sistem için nasıl bir psu önerebilirsiniz bütce maks 3k olacak şekilde 1 adet. birde kafanıza göre bir psu önerebilirseniz sevinirim

Olabilir. Bütçe çıkarsa:

bu ürünler hakkında bir bilginiz var mı peki
ECO'ya pek bulaşmayın. Elite alınabilir.

Bu da var.

teşekkürler son sorum element br 750 ve green gp700 arasında kalsanız hangisini tercih ederdiniz 2side ortalama aynı ürünler mi?
Element BR hakkında bilgi yok. Bu sebeple karşılaştırma yapmak mümkün değil. Green'de zaten High power'ın elinden çıkıyor. Benzer üniteler. Green biraz daha öndedir muhtemelen.

Geri