Arama sonuçları: *

1. -Mehmet-

Rx 580 8b ekran kartı için işlemci önerisi

Mevcut işlemcin gayet okey geldi bana.
  2. -Mehmet-

240mm Sıvı Soğutma önerisi

Uygun fiyatlı ve performanslı olsun dersen bu modellere yönel : https://www.sinerji.gen.tr/ocypus-delta-l24-siyah-argb-v2-240-mm-intel-1700p1851p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-56707?utm_campaign=akakce&v=1.3.7...
  3. -Mehmet-

240mm Sıvı Soğutma önerisi

Bütçe, kasa modeliniz ne? Ve kule tipi tercih etmeme sebebiniz nedir?
  4. -Mehmet-

Yardım 4070 Marka tavsiyesi

Dönüş yaptıklarında konusunu açarsın, 8-10 bin fark isterlerse gaming oc için bence alma. Bi avantaj kalmıyor. Öyle olursa cebinden 1 lira çıkmadan phyton al geç :D 3-4 bin fark isterlerse o zaman yapılabilir.
  5. -Mehmet-

ne kadar fark isteniyor?
  6. -Mehmet-

Prime ile Gaming OC arasından tabii ki de Gaming OC modelini seçerim. Ama adamlar sende 4070 varken 5070 phyton teklif etmişler, başka modeller için fiyat farkı vermeye gerek var mı bilemedim. Ne kadar para istediklerine bağlı. 5000 serisi pek ısınan kartlar değil, phyton 3 aman aman kaliteli...
  7. -Mehmet-

James Bond 007 Fırst Light Türkçe Çıkacak! 🔥🔥🔥

Helal olsun, şu dönemde bize dil desteği veren firmaları el üstünde tutmak gerek. Bu adamların oyununu crack oynamayın. :kekw:
  8. -Mehmet-

James Bond 007 Fırst Light Türkçe Çıkacak! 🔥🔥🔥

Hangi firma yapıyor oyunu?
  9. -Mehmet-

Avengers: Doomsday Filminden Yeni Teaser ! (X-Men Geri Dönüyor)

Marvel, Avengers: Doomsday filminden yaptığı yeni paylaşımla X-Men'in geri döneceğini duyurdu !
  10. -Mehmet-

15 Yaş Altı Kişilere Sosyal Medya Yasaklanıyor !

Bence de olması gereken bir düzenleme ama bu kullanmalarına engel değil. Aile büyüklerinin üstüne hesap açıp kullanırlar :D
  11. -Mehmet-

15 Yaş Altı Kişilere Sosyal Medya Yasaklanıyor !

🔴 15 Yaş altı çocukların sosyal medya platformlarını kullanmasını yasaklayan düzenlemenin ay sonu meclise gelmesi bekleniyor !
  12. -Mehmet-

Yardım Bu soğutucu alınır mı?

Üst panelde ki kasa fanlarını sökün, soğutucuyu oraya oturtup fotoğraf atar mısınız? Vida girişleri uyuyor mu uymuyor mu öyle anlarız. Bu tip no name kasa üreticileri detaylı ölçü vermedikleri için iş kumara dönüyor, uyar mı uymaz mı anlayamıyorsun. En kötü kasama sığmadı diye iade edersiniz...
  13. -Mehmet-

Hocam üst bölmeye sığar gibi duruyor, siz mi yanlış gördünüz girişleri acaba. Çünkü daha küçük kasalara montajlanmış videoları var soğutucunun. Üst bölme montaj için sökülüyor olabilir bi inceleyin isterseniz gözden kaçmasın. Sığmaması pek olası durmuyor fotoğraftan bakınca. En kötü yan bölmenin...
  14. -Mehmet-

GAMEPOWER FUJIN Alınır mı?

Fujin eski bir model, ayrıca dip ses probleminden çok şikayet eden vardı, tavsiye etmem. Tekrar h2002p al memnunsan.
  15. -Mehmet-

hocam fotoğraf görmeden çözüm üretmek zor. Detaylı fotoğraf atar mısınız?
  16. -Mehmet-

🔥İndirim Tambol Fındıklı Çikolata 55TL 🍫🍫

On numara çikolata. Ürün katkı maddesi içermediği için insanlar skt yaklaşmış sandı galiba :D İçeriği doğal arkadaşlar, bitirebileceğiniz kadar alın.
  17. -Mehmet-

🔥İndirim TrendyolGO Markete 600e 300TL indirim.

Kullanmayan olursa koda talibim:shy:
  18. -Mehmet-

ATA AÖF Bütünlemeye Girebiliyor muyum?

Bu durum okul yönetmeliğine göre değişiyor, ama muhtemelen büte katılabilirsin. Girmediğin zaman da otomatik büt atıyor sanırım. Yine de yönetmelik ne diyorsa onu dikkate al, yönetmeliği yapay zekaya atarsan yardımcı olur.
  19. -Mehmet-

Gibi Dizisi izlenir mi?

Desteğe yaz hocam yenilesinler olmaz öyle, başka yaşayanlar da olmuş Parasını iade alanlar da olmuş. En azından paran boşuna gitmesin yaz.
  20. -Mehmet-

Gibi Dizisi izlenir mi?

benim kodu vereyim mi kullanmıyorum zaten? Belki o çalışır.
Geri