GAMEPOWER FUJIN Alınır mı?

Sektor

80+
Reaksiyon skoru
77
ağırlıklı olarak fps oyunları oynarım şu an kullandığım kulaklık havit h2002p ve ben bunu maalesef dünden önceki gün yere düşürerek bozdum mikrofonu falan gitti şimdi ise bu https://www.incehesap.com/gamepower-fujin-siyah-7-1-surround-rgb-gaming-kulaklik-fiyati-57365/ kulaklığı almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nedir
H2002P tekrar alın bence veya bu fiyata çıkıyorsan Happy Hour'dan şunu alın.

İndirim sepette gözüküyor ₺2000 denk geliyor.

Gamepower kulaklıklarda dip sorununu daha çok duydum. Hem ses hem mikrofonda. Havit bu konularda daha az şikayet alıyor. Ayrıca Gamepower belki kulak pedi daha büyük, ama diğer özelliklerde H2002P farkı yok. İncehesap bence pahalı satıyor. Fiyatları ₺1200-1500 civarına çekseler daha çok rekabet olur ama işte.

H2002P tekrar alın bence veya bu fiyata çıkıyorsan Happy Hour'dan şunu alın.

İndirim sepette gözüküyor ₺2000 denk geliyor.

Gamepower kulaklıklarda dip sorununu daha çok duydum. Hem ses hem mikrofonda. Havit bu konularda daha az şikayet alıyor. Ayrıca Gamepower belki kulak pedi daha büyük, ama diğer özelliklerde H2002P farkı yok. İncehesap bence pahalı satıyor. Fiyatları ₺1200-1500 civarına çekseler daha çok rekabet olur ama işte.
gerçekten kaliteli bir indirim gibi görünüyor ama kulaklığın adam gibi incelemesini bulamadım

ağırlıklı olarak fps oyunları oynarım şu an kullandığım kulaklık havit h2002p ve ben bunu maalesef dünden önceki gün yere düşürerek bozdum mikrofonu falan gitti şimdi ise bu https://www.incehesap.com/gamepower-fujin-siyah-7-1-surround-rgb-gaming-kulaklik-fiyati-57365/ kulaklığı almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nedir
Fujin eski bir model, ayrıca dip ses probleminden çok şikayet eden vardı, tavsiye etmem. Tekrar h2002p al memnunsan.

instagramda matfixcustoms diye bir sayfa var oyuncu ekipmanları tamir ediyor bi sor istersen belki ucuz yollu olur senin için

Merhaba öncelikle ürünü 2 senedir kullaniyorum benim kulaklıkta dip ses vs yaşamadım 2.elden uyguna bırakıyorum ihtiyaç fazlası olduğu için dilerseniz ilan linkini atabilirim herhangi bir deformasyon falan yok çok nadir kullandım çünkü fps tarzı oyun oynamiyorum ve monitörde dahili hoparlör var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,071
Üyeler
187,286
Son üye
AnaksiAli
Geri