Arama sonuçları: *

1. Kievdanimarks

33 bin tl'ye kadar rtx 4060'lı laptop önerisi

pc diyince akıl oraya kaydı eğer seyahat etmiyorsanız öğrenci değilseniz leptop pek önermem ama önerim olur ise de monster excalibur gibi markalardan uzak durun 1731865255 ekran w değereleri çok önemli leptoplarda 105 den altı olmamasını tavsiye ederim
  2. Kievdanimarks

hiç belli olmuyor hocam belki yarın olur belki haftaya onu bilemiyorum geçenlerde 4060ti r5600 22 bin tl olmuştu biraz piyasa takip edin kaparsınız
  3. Kievdanimarks

Temu bluetooth mouse onerisi?

iyi yapmışsınız hocam o vakit onu da alabilirsiniz veyahut biraz bekleyebilirsiniz ama paylaştığımda gayet güzel bir üründü
  4. Kievdanimarks

hocam fırsatları beklerseniz 22-25 bandına 4060 ti sistem dahi bulabilirsiniz şimdi biraz pahalı piyasa
  5. Kievdanimarks

Temu bluetooth mouse onerisi?

hocam onu değilde bunu alabilirsiniz diyecektim de stok tükendi :D...
  6. Kievdanimarks

2 Bin için ddr5 e geçilir mi

geçilebilir hocam yeni nesil sonuçta dd4 lere nazaran daha iyiler
  7. Kievdanimarks

Çözüldü✓ ANAKARTA FAN KABLOSU TAKMA

o yatay kısım giriş için olmalıdır siz başka pin soketi deneyin varsa cpu fan da olur
  8. Kievdanimarks

Hikayeli Oyun İçin Gamepad Önerisi

dualshock bu zamanda pek önerilen bir konsol değil hocam boyutu ve ergonomisi tatmin etmeyebilir aceleniz varsa yatkınlığınıza göre alınız derim xbox da güzel kontrolcüdür
  9. Kievdanimarks

anakartın başka pin girişini deneyin cpu fan vesayre ama her iki tarafına da çevirip deneyin
  10. Kievdanimarks

Hikayeli Oyun İçin Gamepad Önerisi

uyguna pcler için gamepadlar var temuda olsun türkiyede olsun fiyat performans onları tercih edebilirsiniz onun dışında kendi kullanımınıza ve ergonominize göre alın hangisine yatkınsanız alışkınsanız onu alın tavsiyem teknoloji mağazasında elinizde deneyin
  11. Kievdanimarks

sys fan diye yazar üzerinde anakartın ters biçimde deneyin oturabilecek şekilde 1731863907 ki birde boşta cpu fan yeriniz varsa orayada takabilirsiniz
  12. Kievdanimarks

iphone 12 ikinci el vs iphone 13 sıfır?

araştırmanızı kullanmanızı tavsiye ederim 12 ile 13 arasında neredeyse dağ farkı var
  13. Kievdanimarks

olabilir hocam ki zaten 12 çok tercih edilen bir cihaz olmadı ya 13 alındı yada 11
  14. Kievdanimarks

iphone 13 sıfır hocam çünkü 12 ile 13 arasında çok fark var
  15. Kievdanimarks

Topladığım sistem iyi mi? Yoksa bidaha toplamiyim mi :D

hocam yanlış anlamayın ama bu dönemlerde hazır sistemler aynı parçalara sahip olup daha uyguna bulabiliyorsunuz onun yerine biraz indirim ve fırsatı bekleyin aynı ayarlarda daha uyguna toplamış olacaksınız🤠
  16. Kievdanimarks

Yardım Monitör laptopmdan görüntü almıyor ama farklı cihazdan alıyor LÜTFEN YARDIM EDİN

bende de aynı sorun vardı kablolar takılı bir şekilde leptopu kapatın bios ekranına girin hiç bir şey yapmadan kaydet ve çık yapın burada bios ekranı algılıyor ardından leptop açılınca yüksek ihtimal çözülecektir ben o şekilde çözdüm
  17. Kievdanimarks

LAPTOP RAM YÜKSELTMESİ

yaratacığını düşünmüyorum denemedim de ama yaratadabilir hocam onun için çift slotu da aynı tutunuz
  18. Kievdanimarks

LAPTOP RAM YÜKSELTMESİ

DDR4 ram alabilirsiniz çift slot var ise iki adet 8 de işinizi görür veyahut artırmak size kalmış
  19. Kievdanimarks

Hangi klavyeyi tercih etmeliyim?

bir kaç ay
  20. Kievdanimarks

Hangi klavyeyi tercih etmeliyim?

Z11 çok iyi bir şey kendimde kullandığım ve önerdiğim bir klavye ama fiyatı oldukça artmış
Top Bottom