Kasa fanı 4pin olur ama sen 3pin dediğin kısım argb yeri olmasinAlıntıyı görüntüleArkadaşlar kasa fanım 3 pinli lakin anakartımda 4 pin fan girişi var nasıl takmalıyım ve takmaya çalıştığımda yerine oturmuyor zorlamama rağmen bu benle mi alakalı
Hocam kasayı açınca argb yanıyor onlar değilKasa fanı 4pin olur ama sen 3pin dediğin kısım argb yeri olmasin
Anakartımın modeli msi z790s WiFi hocam sizde bi bakabilirseniz ben göremedim çünküAnakarta iyi bakın başka 3lü giriş yeri var mı diye, ve ters düz deneyin oynata oynata fazla bastırmadan deneyin.
ki birde boşta cpu fan yeriniz varsa orayada takabilirsinizsys fan diye yazar üzerinde anakartın ters biçimde deneyin oturabilecek şekilde
Hocam fotoğraftaki gibi denedim ama boşluklu kısmı üstte kalacak şekildesys fan diye yazar üzerinde anakartın ters biçimde deneyin oturabilecek şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:
ki birde boşta cpu fan yeriniz varsa orayada takabilirsiniz
anakartın başka pin girişini deneyin cpu fan vesayre ama her iki tarafına da çevirip deneyinHocam fotoğraftaki gibi denedim ama boşluklu kısmı üstte kalacak şekilde
Hocam galiba şu pinlerin altında yatay bi kısım var ondan dolayı girmiyor engel oluşturuyor ona bi nevianakartın başka pin girişini deneyin cpu fan vesayre ama her iki tarafına da çevirip deneyin
o yatay kısım giriş için olmalıdır siz başka pin soketi deneyin varsa cpu fan da olurHocam galiba şu pinlerin altında yatay bi kısım var ondan dolayı girmiyor engel oluşturuyor ona bi nevi
o yatay kısım giriş için olmalıdır siz başka pin soketi deneyin varsa cpu fan da olur