Arama sonuçları: *

1. Q

Ryzen 5 5500 rx 6600xt Valorant 200Fps Normal Mi

Hocam bende aynı durumdayım ve fightlarda vb skill kullanımında 100-150ye kadar düşüyor değerler normal yani
  2. Q

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Elimde 2x8 Crucial ballistix 3200mhz cl16 ramler var bunları elimden kaça çıkarabilirim 32gb a geçmek istesem yada 2x8 daha alsam sorunsuz kullanabilirmiyim ?
  3. Q

VGA ışığında kalıyor

Arkadaşlar bilgisayarı ilk açtığımda VGA ışığında kalıyor reset atmadan açılmıyor ama sadece ilk açtığımda yapıyor bunu memory try it ile ramleri kurcalarken anakart kitlenmişti bios pilini söküp sıfırladıktan sonra olmaya başladı yada öyle denk geldi bilmiyorum neler yapabilirim yardımcı...
  4. Q

Papara şuan kulllanılıyormu

Alışveriş yapamıyorum atm den para çekemiyorum yatırmayı denemedim.
  5. Q

Win 11 LTSC kullanılır mı ?

githubda bir program vardı onu kullansam yeter herhalde hocam teşekkür ediyorum
  6. Q

işlemlerin vb 60 a kadar düştüğünü görmüştüm bu yüzden aktif kullanan varsa akıl almak için konuyu açtım hocam teşekkür ediyorum pek fark etmiyorsa pro dan devam edeyim
  7. Q

Arkadaşlar CPUİD virüs olayından sonra format atmak için bahanem oldu ve Windows 11 IoT Enterprise LTSC yi denemek istiyorum aktif olarak kullananlar varsa oyunlarda vb. herhangi bir sorun var mı yok mu deneyimlerini paylaşabilirse memnun olurum. Birde iso dosyasını nerden indirmem gerekiyor ...
  8. Q

Çözüldü✓ Gigabyte ve İtopya GARANTİ SÜRECİ!

Hocam eski monitörün garantisinden devam ediyor garanti yenilenmiyor değişimde
  9. Q

Yardım Goodbyedpi artık çalışmıyor yardım (ÇÖZÜLDÜ)

Hocam bu banka uygulamalarında e devlette fln sorun çıkarır diye kurmak istemiyorum modeme sorun yapmıyor değil mi herhangi bir yerde
  10. Q

Yardım Valorant Sistem Kitlenmesi Sorunu Ne Yapmam Lazım!

Valla hocam aynısı bendede oluyor oynamayı bıraktım bu yüzden bir anda sistem kitleniyor tepki vermiyor gücü kesmem gerekiyor vb. 1 kere log bıraktı ondada vanguard kaynaklı olduğu yazıyordu başkada log göremedim çözümde bulamadım
  11. Q

❌İndirim Bitti! MSI MAG PANO M100R PZ Siyah 3.859 TL - Beyaz 3.939 TL

Lİ ANLİ VECTOR V100R la arasındaki fark nedir hangisini önerirsiniz arkadaşlar aynı fiyat
  12. Q

Max 3000tl civarı mouse önerisi

3000tl bütçem var max mouse arıyorum ne önerirsiniz
  13. Q

UPS kargo hâlâ yolda gösteriyor

troll arkadaş hocam aldırmayın
  14. Q

Yok hocam ben monitörü direkt adama verdim hiç bana kod mod verilmedi siteden de takip edemedim sms te gelmedi monitörün ellerine ulaştığının bilgisini itopyadan almıştım
  15. Q

Hocam ben 1 kez itopya ya garanti için monitör göndermiştim UPS i çağırdım alıp gitti o kadar UPS ten başka hiç haber alamadım yani sms gelecek dedi ne sms geldi ne başka bir bilgi
  16. Q

❌İndirim Bitti! Ceramical MS1 Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm 890 Tl

Benimde hala hazırlanıyor aşamasında
  17. Q

Monsgeek M1 V5 VIA Parlaklık Arttırma ve SignalRGB Desteği

Hocam emeğiniz için teşekkür ediyorum öncelikle ikinci olarak bu tarz klavyelerin public kullanıcılar tarafından modlanmış yazılımlarını vb.. nasıl bulabiliriz aynı sizin yapıp paylaştığınız gibi internette bir çok kez bakındım fakat bulamadım
  18. Q

Yardım Aula F75 klavyeyi söktüm, geri takamıyorum.

Hocam switchleri rasgele yerleştirebilirsiniz öyle bir şey olmaması lzm yani keycapsleri ters takmayın yeterli
Geri