Arama sonuçları: *

1. mimiRxw

Ryzen 5 5500 , rtx 3060 12gb

yani yapılan işlemler aman aman bir fark yaratacağını düşünmüyorum 5500 bana göre kötü işlemci yani ryzen 3600 le denk gibi bir şey 5600 alsan fps farkını hissedersin ön bellek farkından dolayı
  2. mimiRxw

10K Bütçeli Ana kart Önerisi?

https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-x870-eagle-wifi7-8000mhz-oc-rgb-m2-am5-atx-anakart-p-52259 bunu paylaşmışlar
  3. mimiRxw

🔥İndirim DEXİM 27" 180HZ MONİTÖR // 3.788TL

asus vg279qm monitörüm var hocam çok şükür pixel sayma durumum yok bir sıkıntım da yok kaliteye göre fark ediyor o bende alırken pixel sayma muhabbeti olur mu diye dedim monitörle aramda 30cm üzeri mesafe oluyor genelde öyle kullanan birisiyim ondan dolayı o yüzden pixel sayma muhabbeti yok o...
  4. mimiRxw

Amd Ryzen 5 5600 işlemciye max hangi ekran kartı takılır

yani yeni nesil ekran kartları rtx 40 ve üstü ti olmayan modeller düşük güç tüketiyor ama senin psu 500w şimdi ne kadar kullanıldı 80+ var mı varsa hangi seviye gibi şeyler önemli idare eder mi eder ama 600w alıp rahat rahat takılmak daha mantıklı diye düşünüyorum
  5. mimiRxw

Kasma sorunu çözüm önerisi

fps değerlerini paylaşsan daha iyi olrudu sıcaklık değerlerini de aynı şekilde ama bende de r5 5600 var win 11 de zaman zaman 120 fps görüyordum max da 300 falan görüyordum win 10 geçtim min 200 gördüm max 500 win 11 e alışamadım ben hala
  6. mimiRxw

Hangi RTX 5060'ı Alayım?

bende gainward ghost 5060 vardı soğutması mükemmeldi kart çoğu zaman fan açmıyordu ama msı afterburnerden fanları %50 %100 e çekince fanlardan cızırdama sesi geliyordu takıntılı birisi olarak rahatsız etmişti beni ya geneli böyle ya da şansa bana denk gelmişti ama en ucuzunu alabilirsin 2 3 k...
  7. mimiRxw

ETS 2 Anadolu DLC'sinin Sınırları Paylaşıldı!

Otobüs modu da gelecekti ne oldu?
  8. mimiRxw

35K Ya Hazır Pc Oyun İçin Nvidia Sistem

https://www.gaming.gen.tr/urun/5942/imola-5060-amd-ryzen-5-7500f-tray-asus-dual-geforce-rtx-5060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/?utm_source=enucuzsistem.com&utm_medium=partnership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership ddr4 almak mantıksız 5k daha koy bunu al
  9. mimiRxw

35 bin bütçe parçaları ayrı ayrı almak mı oem hazır sistem almak mı mantıklı?

yani ben kendi tecrübelerime dayanarak benim buradaki bilgisayarcılar pek güvenli değil örnek olarak adam anakartı kasaya sabitlemek için akıllı vida kullanmış sac vidası çok sıkıntı 2. el den anlamıyorsan eğer biraz daha bütçeni arttırıp alman ileriye dönük açısından daha iyi olur diye...
  10. mimiRxw

Öneri Pg siz kargoyla satıs

hocam parayı al ilk önce sonra yolla param güvende pek güvenli bir satış yöntemi değil çünkü dava açınca sen sorumlusun aracı arada kalmıyor hattta parayı at sonrasında hesabından başka hesaba aktar parayı ki geri çekme durumu falan olmasın öyle gönder derim direkt
  11. mimiRxw

Ryzen 5 7500f sıcaklık değerleri

yani değerler normal gibi bana anormallik bir şey görünmedi bu sıçaklık değerleri bulunduğun ortamın ısısına ve hava şartlarına göre değişir de işlemci için yükte 70 derece gayet normal Furmark indirip cpu burning yapabilirsin öyle dene yada occt diye bir şey vardı o testten de dene bu testler...
  12. mimiRxw

35 bin bütçe parçaları ayrı ayrı almak mı oem hazır sistem almak mı mantıklı?

bulunduğun çevrede 2.el bak temiz bulursan iyi olur o fiyata temiz sistem pek randumanlı vermez üzer diye düşünüyorum
  13. mimiRxw

27Inc 1080P Monıtorume Monıtor Tututcu Arıyorum Ne Almalıyım

bende 27 inç asus monitör var nb f80 tutucu kullanıyorum indirime giriyor arada acele değilse belki yine girer al aceleyse direkt al...
  14. mimiRxw

Rtx 5060 ve ryzen 5 5500 kasaya 45k verilir mi

Üstad haklısın da ben Nvidia seviyorum ondan dolayı attım yoksa haklısınız teşekkürler..
  15. mimiRxw

Rtx 5060 ve ryzen 5 5500 kasaya 45k verilir mi

https://www.hepsiburada.com/gaminggentr-ultima-5060-amd-ryzen5-7500f-tray-asus-dual-geforce-rtx-5060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi-pm-HBC0000DMB60A?magaza=GamingGenTR&utm_source=enucuzsistem.com&utm_medium=partnership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership
  16. mimiRxw

RTX 5060 & 7500F sistem 39.999+Kargo!

Bir arkadaş yapmıştı onu ellerine sağlık tekrar o arkadaşın
  17. mimiRxw

MCHOSE V9 PRO nasıldır, alınır mı ?

haocam mersinde yaşıyorum ben cloud 2 kullanıyordum önceden ondan geçtim cloud 2 nin deri pedini hiç kullanmadım bu sıcak yerde kullanamam da v9 proda sadece deri var x9 da hem sünger hem de dışı deri ama kulağa temas eden yer naylon jel gibi bir taban var sesi baya izole ediyor kablolu cloud 2...
  18. mimiRxw

Kilerde duran sistemi ne yapayım ?

yanı satmaktan ziyade hatıra olarak kalabilir bakımları yapılıp veya arkadaşın dediği gibi arşiv pcsi de yapılabilir veya tv falan varsa ona bağlar sadece film dizi için kullanılabilir satmak çok mantıksız açıkçası işime yaramaz satacam diyorsan da parça parça satman daha mantıklı zaten duruyor...
  19. mimiRxw

Çözüldü✓ Vento Kasa + FSP Güc kaynağı uyumlu değil ? [VG3400S]

servisi ara direkt sor da psu kasanın içinde direkt montajlı gelmiyor mu zaten fanlar da otomatik bağlı olması gerekiyor eğer öyle değilse konnektör varsa ondan alman lazım ya da direkt servisi ara durumu belirt iade geçer ya da değişim yaparsın
  20. mimiRxw

Yardım İkinci el RTX 2070 Super Furmark 87 Derece Alınır mı ?

Vallaha hocam kartı alıp neden undervolt yaparsın yapacaksan düz 2070 2060 Süper al yapmadan kullan diye düşünürüm kartın içini açmadan bilemezsin 3 fanliysa sıkıntı gerçekten değerler yüksek fanlar bile %97 de çalışıyor ki acali 1 dakika olmuş sıkıntı 1775766635 2. El 9k ya falan pazarlıkla 8 e...
Geri