V9 Pro değil de X9 kullanıyorum baya memnunum öneririm markayı.Bu bütçelere en iyi wireless bu gibi duruyor. Kullanan dostlar +/- lerini belirtebilirse sevinirim.
Genel olarak eq ayarı yapmadan sesi kötü yorumları çok fazla var. Kararsız kaldım açıkçası v9 pro veya x9 arasında da bir seçim yapabilirim.v9 un yazılımı dandik geldiği için x9 almıştım bende ve memnunum yedek ped avantajı ile çok iyi v9 u bilmiyorum da x9 da eq ayarı yapmak gerekiyor yoksa berbat sesi var kalitesiz onun haricinde bataryası falan güzel gidiyor
Eq ayarlarınızı paylasır mısınız?v9 un yazılımı dandik geldiği için x9 almıştım bende ve memnunum yedek ped avantajı ile çok iyi v9 u bilmiyorum da x9 da eq ayarı yapmak gerekiyor yoksa berbat sesi var kalitesiz onun haricinde bataryası falan güzel gidiyor
haocam mersinde yaşıyorum ben cloud 2 kullanıyordum önceden ondan geçtim cloud 2 nin deri pedini hiç kullanmadım bu sıcak yerde kullanamam da v9 proda sadece deri var x9 da hem sünger hem de dışı deri ama kulağa temas eden yer naylon jel gibi bir taban var sesi baya izole ediyor kablolu cloud 2 den geçince hani ses berbar gelmeye başladı ama düzgün kendime özel eq yaptım bir de hani alışma süreci var şimdilik çok şükür bir sıkıntısı yok çekim mesafesi falan da gayet tatmin edici 3500tl ye alınacak f/p denilebilir üzmezGenel olarak eq ayarı yapmadan sesi kötü yorumları çok fazla var. Kararsız kaldım açıkçası v9 pro veya x9 arasında da bir seçim yapabilirim.
tabi hocamEq ayarlarınızı paylasır mısınız?