Arama sonuçları: *

1. Bekir Küllac

Aspire 3 Ram yükseltebilir miyim?

ram gömülü ram diye biliyorum ama yedek slot vardı gibi hatırlıyorum
  2. Bekir Küllac

HP OMEN 17 4070 ALINIR MI ?

sıkıntı yok :D
  3. Bekir Küllac

kankam ben zaten ısınma sorununun oldugunu bizzat belirttim ve sonrasında kendimi alıntılayıp yazdıgımada bakarsan sevinirirm :D
  4. Bekir Küllac

fakat bana tercih yap deseniz omen ı seçerdim 4070 tarafında daha f/p
  5. Bekir Küllac

şimdi söyle diyim benim forum üzerinde 2 aylık tespitlerime dayanarak baska forumlardada genelde hp omen konusunda sorunlar performans kayıpları yazılımsal problemler watt değerlerinde düşüklük problemleri başlıklar altında bir sürü soruna konu açılmış bende aktif acer nitro 4060 kullanıcısıyım...
  6. Bekir Küllac

Valorant ping sorunu

kankam rica etsem pingplotter adlı uygulamayı yükleyip söylediğim ip üzerinde test gerçekleştirirmisin aynı sorunu bende yaşamıştım ve valorant destek ekibi bana bunları önermişlerdi ve yaptıgımda sorunun modemden olmadıgını düşünmeme rağmen sorun modemden çıkmıştı gerekli ip leri bırakıyorum...
  7. Bekir Küllac

Garanti konusunda bilgili olan kişiler bana ulaşabilir mi?

hayırlı olsun güle güle güzel günlerde kullanın
  8. Bekir Küllac

Valorant ping sorunu

dokularda geç yüklenme falan oluyormu veya anlık fps düşmeleri
  9. Bekir Küllac

Garanti konusunda bilgili olan kişiler bana ulaşabilir mi?

hocam D&R dan bir şey alınmayacagı gerçekten netleşti kesin ayıplı ürünler satıyorlar kablo aldım bozuk geldi s22 cihaz aldım kamerası bozuk geldi şuan garantide bir daha onla uğraşıyorum inan ki 20 iş günü içinde değişimi gerçekleşmesi gereken cihazım 8. iş günü olmasına rağmen cihazdan bir ses...
  10. Bekir Küllac

Gümrük sonrası süreç

sms olarak link gelicek fakat bu link dağıtıma çıktıgına dair olucak yani dediğiniz pek mümkün olamayabilir benim aldıgım en azından öyleydi
  11. Bekir Küllac

Yardım Samsung Akıllı Saat Önerisi

watch 5 falan bakabilirsin ben watch 4 classic almayı düşünüyorum bütçeye daha uygun diye
  12. Bekir Küllac

2024 de Samsung s22 alinir mi?

eğer hem güçlü hem büyük hemde şarjı iyi giden cihaz istiyorsan a55 veya s23fe öneririm ama daha premium istiyorsan s23fe öneririm ama s22 nin performansı daha iyi işlemci olarak sen sosyal medya falan dediğin için s23fe tam senlik veya biraz daha bütçe ekleyip s24fe veya s23 alabilirsin fakat...
  13. Bekir Küllac

2024 de Samsung s22 alinir mi?

s22 kullanıcısı olarak yazıyorum en net bilgilerle sana geldim kankam şimdi batarya kötü evet fakat oyun vb. takılırsan kötü ısınma problemi yazılımla bir nebzede olsa düzeltildi ama yine çok rahat 42 derecelere çıkıyor tekrar bataryaya gelirsek gündelik kullanımda full instagram tiktok veya...
  14. Bekir Küllac

S22 Kullananlar bakabilirler mi

6 saat 17 dakika full instagram youtube ve diğer uygulamalar 60hz de
  15. Bekir Küllac

N11 Hasarlı gelen ürün iade sorunu

hayırlı olsun :D
  16. Bekir Küllac

Hawk Koltuk hepsipay kampanyası?

bende anlamadım :D
  17. Bekir Küllac

IPS Glow Sorunu Yardım

rica ederiz
  18. Bekir Küllac

yok bende geçen görmüştüm özel kredi kartları var kayıt oluşturucaktımda oluşturamadım benim o bankada üyeliğim var diye ve şifresini unutmuştum bide hisseleri var bunların ordaki miktarınlada alırsan oluyo glb
  19. Bekir Küllac

IPS Glow Sorunu Yardım

kanka uzun vadede cok yorar seni helede fps oyunlarında cok kötü gözükür bu gerçekten çok fazla çok düşünme geri ver
  20. Bekir Küllac

hepsiburadanın özel kartı var ondan alınca oluyor galiba
Top Bottom