Neler Yeni

Valorant ping sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
VtecKicked
Diğer oyunlarda stabil ping değeri alıyorum , modemde de bir sorun yok ancak valorantta 1800 MS'lere kadar pingim yükseliyor , çözümü bilen var mı ya da nedeni nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
VtecKicked
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
Anlık FPS düşmeleri silah animasyonlarında oluyo , dokularda geç yüklenme bazen oluyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

VSYNC kullanıyordum , kapattım düzeldi gibi
kankam rica etsem pingplotter adlı uygulamayı yükleyip söylediğim ip üzerinde test gerçekleştirirmisin aynı sorunu bende yaşamıştım ve valorant destek ekibi bana bunları önermişlerdi ve yaptıgımda sorunun modemden olmadıgını düşünmeme rağmen sorun modemden çıkmıştı gerekli ip leri bırakıyorum test sonuçlarını ss olarak paylaşırsan sevinirim fakat paylaşırken ip adresini konumunun üstünü kapatmayı unutma bize sadece sağdaki değerler ve alttaki grafik lazım ve testte üstteki interval kısmını 1 saniye yap
  • 185.40.65.1
  • 162.249.79.1
    valorant destekten aldıgım ip ler birisi valorant chat ip si diğeri oyunun ip si yani oyunla alakalı şeyler

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
VtecKicked
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kankam rica etsem pingplotter adlı uygulamayı yükleyip söylediğim ip üzerinde test gerçekleştirirmisin aynı sorunu bende yaşamıştım ve valorant destek ekibi bana bunları önermişlerdi ve yaptıgımda sorunun modemden olmadıgını düşünmeme rağmen sorun modemden çıkmıştı gerekli ip leri bırakıyorum test sonuçlarını ss olarak paylaşırsan sevinirim fakat paylaşırken ip adresini konumunun üstünü kapatmayı unutma bize sadece sağdaki değerler ve alttaki grafik lazım ve testte üstteki interval kısmını 1 saniye yap
  • 185.40.65.1
  • 162.249.79.1
    valorant destekten aldıgım ip ler birisi valorant chat ip si diğeri oyunun ip si yani oyunla alakalı şeyler
Hocam sorun kablosuz wifi adaptöründe çıktı , ethernet kablosu ile de test ettim onda sorun çıkmadı , yine de teşekkür ederim ihtiyacı olanlar kullanır paylaştığın bilgiyi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,138
Üyeler
161,667
Son üye
ownerplus
Top Bottom