Merhaba bu anakart gözüme takıldı incehesapta indirimde hemde https://www.incehesap.com/asus-prime-b760-plus-d4-anakart-fiyati-60937/ bu uyumulu mu? Değilse önerdiğiniz bir anakart var mı m2 ssd slotu 2 adet olmasını istiyorum teşekkürler şimdiden
Beyler şimdi benim arkadaş GIGABYTE B450 AORUS ELİTE kullanıyor ben ASUS PRIME B460M-K kullanıyorum bende aygıtlar gözükmüyor ve ayar yapamıyorum ama onda ayarlar gözüküyor ve aygıtları da görebiliyor
Arkadaşın gördüğünü
Benim gördüğüm ekran bu
hepsinin fiyatları arttı geçenlerde h410 400 civarındaydı sanırım benim anakart 667 tlydi şimdi hepsi uçtu o yüzden 400 değil en az 600lerde sanırım harcaman gereken fiyat
670 tl ye almıştım asus prime b460m-k yı / b460m pro 770tl 1.11.2020 de artıcaktı fiyatı hatta şuan fiyatı 805 TL ye artmış fiyatı :D şaka gibi şansa bak
ya tek sorun geri iade et bekle muhabbeti buna gerçekten değer mi sizce ? rgb olayı olmasada olur açıkcası çok umrumda değil artık pcyi kurup kullanmak istiyorum ama m.2 soğutma olayı performansına çok etki edicekse eğer bekleyelim