- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Değiştirmeye değmez.
Kalsın .
Kalsın .
670 e ASUS Prime b460m-k yı aldım 770 e b460m pro var dersteyimde arada kaçırıyorum tam okuyamadımSoruma tam bir cevap alamadım malesef.
Power stagelere bakmadım ama, B460m-K 8 faz, B450M Pro 5 fazlı.670 e ASUS Prime b460m-k yı aldım 770 e b460m pro var dersteyimde arada kaçırıyorum tam okuyamadım
8 ama Doubler olarak çalışıyor. Yani gerçek 8 faz ama konntocku ile 4 faz gibi çalışıyor diye biliyorum.
ya tek sorun geri iade et bekle muhabbeti buna gerçekten değer mi sizce ? rgb olayı olmasada olur açıkcası çok umrumda değil artık pcyi kurup kullanmak istiyorum ama m.2 soğutma olayı performansına çok etki edicekse eğer bekleyelim8 ama Doubler olarak çalışıyor. Yani gerçek 4 faz diye biliyorum.
B460M Pro'da, M.2 soğutma ARGB ve RGB var diye öneriyorum fazladan.
Sogutucusuz M.2 disk'in varsa değer açıkçası.ya tek sorun geri iade et bekle muhabbeti buna gerçekten değer mi sizce ? RGB olayı olmasada olur açıkcası çok umrumda değil artık pcyi kurup kullanmak istiyorum ama m.2 soğutma olayı performansına çok etki edicekse eğer bekleyelim
maalesef soğutucu yok özel olarak m2 içinSogutucusuz M.2 disk'in varsa değer açıkçası.
O da yoksa ve uğraşmak istemezsen kullan.
Senin kararına bağlı, ne kadara almıştın?maalesef soğutucu yok özel olarak m2 için
670 tl ye almıştım asus prime b460m-k yı / b460m pro 770tl 1.11.2020 de artıcaktı fiyatı hatta şuan fiyatı 805 TL ye artmış fiyatı şaka gibi şansa bakSenin kararına bağlı, ne kadara almıştın?
Sadece çalışsın yeter diyorsan kalsın.
Aynen öyle ya yazıyordu 1.11.2020 de fiyatı 805 e çıkıcak diye ama neden 10 gün öncesinde fiyatını arttırdılar734 liraya dun vardı Amazon'da. Şaka gibi
135 lira fark çok, eğer RGB falan kullanmıyorsan kalabilir bence.Aynen öyle ya yazıyordu 1.11.2020 de fiyatı 805 e çıkıcak diye ama neden 10 gün öncesinde fiyatını arttırdılar