Arama sonuçları: *

1. MrYasin

Yardım Nvidia Ekran Kaydı Almıyor

Çözüm bulabildiniz mi?
  2. MrYasin

nvidia shadow play çalışmıyor

Bilgisayarı yeniden başlatınca ilk bi kayıt alıyor ondan sonra kendiliğinden kapanıyor. alt+z yaptığımda açık gözüküyor ama hud gözükmesi gereken yerde hudlar yok, kayıt tuşuna bassam da kayıt almıyor. bu şekilde. Ne kayıt alabiliyorum ne anında yeniden oynatmayı kullanabiliyorum...
  3. MrYasin

Psu Neden Yanar?

Ben yeni sistem aldım, ucuz da değil. O yüzden endişeliyim ama sorun olmaz inşallah ya.
  4. MrYasin

Psu Neden Yanar?

Bu fazla akım gelmesi yıldırım düşerse falan mı ortaya çıkıyor, yoksa her an başımıza gelebilir mi? Eğer öyleyse korumasız PSU kullanıyorsak baya risk almış oluyoruz.
  5. MrYasin

PC Koli̇k Güveni̇li̇r Mi̇ ?

Sistemi toplayıp mı yolluyorlar?
  6. MrYasin

Bu kasa iyi mi psu değeri soğutma olarak?

1. Olan toplanıp geliyor demi? Sepete ekleyince hepsi tek tek gözüküyor. Edit: 5600 işlemci, SSD goodram, kasa thermaltake s200 olarak yükseltip aldım. 14900 TL oldu. İnşallah pişman olmayız, hayırlısı bakalım bekliycez artık.
  7. MrYasin

https://pckolik.com/pbwp-customization-default/?pid=50104 Bunda işlemciyi 5600 SSDyi goodram yapmayı düşünüyorum. Anakart vs iyi mi? Bir de kasa problemi var işte. https://www.itopya.com/mentor-foxintel-core-i3-12100fasus-geforce-rtx-3060-dual-v2-oc-12gb16gb-ddr4512gb-m2-nvme-ssdg_h23451 Bunda...
  8. MrYasin

POWER BOOST X58RGB 650W 80+ Mesh RGB Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa Thermaltake S200 TG 550W 80+ USB 3.0 ARGB ATX Mid Tower Kasa THERMALTAKE S200 TG 650W 80+ ARGB TEMPERED GLASS MID-TOWER ATX SİYAH KASA Bunlar nasıl? En kötü bütceye extra ekleyip bunlardan birini alırım iyiyse. Bide...
  9. MrYasin

POWERBOOST VK-G2051S 500W ARGB USB 3.0 ATX MID-TOWER SİYAH KASA Bu kasa nasıl? Sanki hava almazmış gibi geliyor, önü baya kapalı.
  10. MrYasin

Mentor sistem mi alacaksın? Bende almayı düşünüyorum o segmentte bi sistem. Karar veremedim bi türlü.
  11. MrYasin

Alınır mı? Bu Fiyata daha iyisi var mı?

https://www.tebilon.com/amd-5600-asrock-rx6600-challenger-asrock-a520m-hvs-adata-512gb-16gb-ram/
  12. MrYasin

Turnuvalara katılıp para kazanmak

vvvgamers.com gibi turnuvalara katılıp para kazanabileceğimiz site var mı? Oyunlar; pubg, valorant, cs go
  13. MrYasin

PUBG Davet Kodu ile Kasa Açma

62660-99362 kod arayan varsa
  14. MrYasin

silinmeyen dosya

Sonuç?
  15. MrYasin

Merhabalar, 700 TL Ye Kulaklık Önerisi

HyperX Cloud 2
  16. MrYasin

GeForce Experience Oyun Filtresi sorunu (!Desteklenmeyen Oyun!)

Oyun filtresi sorunu için bir sürü video var ama nerdeyse hepsini denedim, yine de olmuyor. Desteklenen oyun gerekli hatasını veriyor. Farklı bilinmeyen alternatif bir çözümü varsa yardım eder misiniz?
  17. MrYasin

Asus VG248QG Monitör Alınır mı?

Resim atma şansın var mı düz bir renk açıp.
  18. MrYasin

Valorant default harita ayarları

Harita ayarım bozuldu da ayarlarını değiştirmeyen biri varsa ss atabilir mi?
  19. MrYasin

James Donkey 710 7.1'in kapanma sorunu

Yönetici olarak açmayı denesene bi uygulamayı.
Top Bottom