Neler Yeni

James Donkey 710 7.1'in kapanma sorunu

MrYasin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Yasin Aydoğdu
Oyunlara girerken 7.1 otamatik kapanıyor, çıkıp tekrar açıyorum oyuna girince yine kapanıyor. Çözümü nedir acaba? Bide sadece oyunları tam ekran yaptığımda bu sorun oluyor.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Oyunlara girerken 7.1 otamatik kapanıyor, çıkıp tekrar açıyorum oyuna girince yine kapanıyor. Çözümü nedir acaba? Bide sadece oyunları tam ekran yaptığımda bu sorun oluyor.
Programdan düzeltebilirsin ayrıca hangi oyun belki desteklemiyordur ayrıca rekabetçi oyun için her zaman stereo tavsiye ediyorum.

MrYasin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Yasin Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Programdan düzeltebilirsin ayrıca hangi oyun belki desteklemiyordur ayrıca rekabetçi oyun için her zaman stereo tavsiye ediyorum.
7.1'i zaten programdan açıyorum ve oyun valorant bi sorun olmaması lazım, bide desteklemeyle alakalı değildir diye tahmin ediyorum çünkü daha önce yoktu, 1 haftadır oynuyorum oyunu ve 7.1 açık kullanıyordum. Daha önce oynadığım pubg lite'da da aynı problem vardı, tam ekran pencerede oynamak zorunda kalıyordum kapanmasın diye.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
7.1'i zaten programdan açıyorum ve oyun valorant bi sorun olmaması lazım, bide desteklemeyle alakalı değildir diye tahmin ediyorum çünkü daha önce yoktu, 1 haftadır oynuyorum oyunu ve 7.1 açık kullanıyordum. Daha önce oynadığım PUBG lite'da da aynı problem vardı, tam ekran pencerede oynamak zorunda kalıyordum kapanmasın diye.
Sorunun çözümünü bilmiyorum @MisakiTaro bir aralar kullanmıştı belki onun bir bilgisi vardır.

S4nsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
M. Ada Akbaş
Aynı sorun bende de var neredeyse martın başından beri ve sdc valorantda oluyor sen bir çözüm buldun mu?

holmberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Arda Çinici
Bu arada konuyu görüp James Donkey 710, 711, 712 almayı düşünen varsa kesinlikle almasın.

Kulaklığın kablosu aşırı sert o yüzden çok dolanıyor kulaklığı 5 ay önce aldım ilk 2 ay dolanmalar başladı 3,5 ayın sonunda kulaklığın kablosunda ki dolanmadan dolayı kablo yırtıldı ve içerde ki bakır teller çıktı yani almayın derim bu kulaklığı aldığıma bin pişmanım. ☹️

Şuan 5. Aydayım ve kulaklık kafamdayken kafamı sağa veya sola rahatça çeviremiyorum çünki kulaklığın sesi gidiyor sonra bir daha tak çıkar yapma k zorunda kalıyorum.

MrYasin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Yasin Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom