Programdan düzeltebilirsin ayrıca hangi oyun belki desteklemiyordur ayrıca rekabetçi oyun için her zaman stereo tavsiye ediyorum.Oyunlara girerken 7.1 otamatik kapanıyor, çıkıp tekrar açıyorum oyuna girince yine kapanıyor. Çözümü nedir acaba? Bide sadece oyunları tam ekran yaptığımda bu sorun oluyor.
7.1'i zaten programdan açıyorum ve oyun valorant bi sorun olmaması lazım, bide desteklemeyle alakalı değildir diye tahmin ediyorum çünkü daha önce yoktu, 1 haftadır oynuyorum oyunu ve 7.1 açık kullanıyordum. Daha önce oynadığım pubg lite'da da aynı problem vardı, tam ekran pencerede oynamak zorunda kalıyordum kapanmasın diye.Programdan düzeltebilirsin ayrıca hangi oyun belki desteklemiyordur ayrıca rekabetçi oyun için her zaman stereo tavsiye ediyorum.
Sorunun çözümünü bilmiyorum @MisakiTaro bir aralar kullanmıştı belki onun bir bilgisi vardır.7.1'i zaten programdan açıyorum ve oyun valorant bi sorun olmaması lazım, bide desteklemeyle alakalı değildir diye tahmin ediyorum çünkü daha önce yoktu, 1 haftadır oynuyorum oyunu ve 7.1 açık kullanıyordum. Daha önce oynadığım PUBG lite'da da aynı problem vardı, tam ekran pencerede oynamak zorunda kalıyordum kapanmasın diye.