Mentor sistem mi alacaksın?Powerboost vk-k521b 650w 80+ usb 3.0 mesh kasa nasıl arkadaşlar sizce
Kasa ve psu güzel değil.Powerboost vk-k521b 650w 80+ usb 3.0 mesh kasa nasıl arkadaşlar sizce
Mesh panel kasa idare eder her zaman kanka ama psu aşırı dandik powerboost kasaları genelde fp oluyor ama bu modeli bilmiyorumKasa ve psu güzel değil.
Kasa alınabilir ama psu aşırı dandik tavsiye etmem bendede varPowerboost vk-k521b 650w 80+ usb 3.0 mesh kasa nasıl arkadaşlar sizce
Vento daha iyidir.Mesh panel kasa idare eder her zaman kanka ama psu aşırı dandik powerboost kasaları genelde fp oluyor ama bu modeli bilmiyorum
POWERBOOST VK-G2051S 500W ARGB USB 3.0 ATX MID-TOWER SİYAH KASAKasa ve psu güzel değil.
Hocam mesh panel değil alinmaz kasa zaten aman aman değil fpPOWERBOOST VK-G2051S 500W ARGB USB 3.0 ATX MID-TOWER SİYAH KASA
Bu kasa nasıl? Sanki hava almazmış gibi geliyor, önü baya kapalı.
Evet hocam kesinlikleVento daha iyidir.
Daha da kötüsüPOWERBOOST VK-G2051S 500W ARGB USB 3.0 ATX MID-TOWER SİYAH KASA
Bu kasa nasıl? Sanki hava almazmış gibi geliyor, önü baya kapalı.
Atın hocam tüm sistemleri atın fiyatlarınıda nerden aldığınızida hazir sistemmi toplamami onlarıda atinPOWER BOOST X58RGB 650W 80+ Mesh RGB Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa
Thermaltake S200 TG 550W 80+ USB 3.0 ARGB ATX Mid Tower Kasa
THERMALTAKE S200 TG 650W 80+ ARGB TEMPERED GLASS MID-TOWER ATX SİYAH KASA
Bunlar nasıl? En kötü bütceye extra ekleyip bunlardan birini alırım iyiyse.
Bide ben direk sistemleri de atsam buraya nasıl olur?
Atın hocam tüm sistemleri atın fiyatlarınıda nerden aldığınızida hazir sistemmi toplamami onlarıda atin
1. Sinde 5600 yapma bence sadece kasayi +1k ya thermaltake 650watt yap öyle güzel sdd istersen dediğin gibi yapBunda işlemciyi 5600 SSDyi goodram yapmayı düşünüyorum. Anakart vs iyi mi? Bir de kasa problemi var işte.PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
1. Sinde 5600 yapma bence sadece kasayi +1k ya thermaltake 650watt yap öyle güzel sdd istersen dediğin gibi yap
Mesaj otomatik birleştirildi:
[unfurl="true"]https://www.itopya.com/mentor-foxin...-v2-oc-12gb16gb-ddr4512gb-m2-nvme-ssdg_h23451[/URL]
Bunda işlemci sıkıntı, darboğaz yapar mı bilemedim, i3 13100f yapsam o paraya çok bişey değişir mi?
Ve aynı şekilde bunda anakart yeterli mi?
Bide kasa problemi mevcut.
2. Sini tavsiye etmem anakartı 1. Ye gore daha düşük ve kasası kötü+ olarak islemciyi de değiştirmen gerekecek oda ekstradan para 1. daha karlı bence ama site güvenilir mi bilmiyorum
[
Mesaj otomatik birleştirildi:
[
Bunda da işlemci düşük, darboğaz yapmaması için en kötü kaç yapmam gerekir?ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com