Arama sonuçları: *

1. E

Asus Rog G513IH Wifi Problemi

Öncelikle merhaba. Cihaz 2 gün önce elime ulaştı. Yani sıfır cihaz daha hiçbir şey yapmadım. Superonline 50 megabit internet kullanıyorum. Cihaz elime ulaştığında ilk olarak ethernet ile indirmelerimi yaptım. Orada bir sorun fark edemedim. Daha sonra wifi ile kullanmaya çalıştığımda indirme...
  2. E

Xbox Series S'te Ekran olarak Laptop ekranı kullanılır mı?

Arkadaşlar selam. Dolar 13 lira olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda demedim. Yakında gelecek zamları düşünerek xbox series s aldım. Ama işin sıkıntı kısmı da burada başladı. Çünkü öğrenci evinde ne televizyon var ne de monitör. Huawei Matebook D16 bilgisayarım var. Bunun ekranına xboxtan görüntü...
  3. E

Freebuds 4i Rezaleti

Süreç oldukça uzayacak. Kim bilir kaç ayda geri dönüş sağlarlar? 1625859767 Kardeşim Xiaomi Mi10T Pro kullanıyorum. Telefonda başka bluetooth cihazlarda sıkıntı yaşamıyorum. Ayrıca hepsiburada trendyol gibi yerlerdeki yorumlar da beni destekliyor.
  4. E

Freebuds 4i Rezaleti

Arkadaşlar selam. Bu bir neden Freebuds 4i ALMAMALISINIZ konu başlığı. Öncelikle kısaca olay örgüsünü anlatayım. 12 Nisan 2021'de Teknosa'dan ürünü satın aldım. Ürünü kullanmaya başladığım ilk gün de bu. Ürünü kullanmaya başladığım anda bağlantıdaki kopmalar dikkatimi çekti. Hem de fazlasıyla...
  5. E

Spotify Bildirim Sorunu

Valla bende de kendiliğinden çözüldü.
  6. E

Spotify Bildirim Sorunu

Valla kardeşim gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Benimki güncellemeden sonra oldu.
  7. E

Spotify Bildirim Sorunu

Arkadaşlar Xiaomi Mi 10T Pro kullanıyorum. Miui 12.5.1 kararlı güncellemesi otomatik bir şekilde yüklendikten sonra böyle bir sorunla karşılaştım. Başlıkta Spotify yazdım ama Youtube Music için de geçerli bu durum. Düzelir belki diye telefonu bile sıfırladım. Gerçekten kafayı yiyeceğim. Sorun şu...
  8. E

8 GB RAM Windows 10 64 bit kaldırırmı

Kaldırır.
  9. E

Telefonda Nahimic gibi bir program kullanılabilir mi?

Arkadaşlar selam. Yakın zamanda Huawei Freebuds 4i aldım ve aktif kullanıyorum. Bunun yanında laptop ihtiyacım olduğu için de bütçeme en uygun bilgisayar olarak Huawei D16 aldım. Daha önce inceleme olarak bir başlık açmıştım konuyla alakalı. Freebuds 4i'nin ses performansından gerçekten memnun...
  10. E

Huawei Freebuds 4i GERÇEK Kullanıcı Deneyimi

Arkadaşlar hepinize selam. Belki birilerine faydam olur, daha iyi bilgilenmesini sağlarım diye bunları yazıyorum. Ön siparişe açıldığından beri merakla beklediğim Huawei Freebuds 4i'yi aradan biraz zaman geçtikten sonra satın aldım. Gerçekten bu fiyat segmentinde teknik özellikler bakımından...
  11. E

Donanım Arşivi Forum'da Kullanmış Olduğum Ürünle İlgili İzlenim Yazabilir Miyim?

Arkadaşlar soru açık. Youtuber değilim. Youtube incelemelerinin yanıltıcı olduğunu düşünüyorum. Geniş bir kitleye (en azından anladığım konularda) hitap edip kitleleri doğru yönlendirmek istiyorum. Örneğin x ürünü incelemesi şeklinde başlık açıp ürün ile ilgili görüşlerimi yazabilir miyim?
  12. E

Kırık Diş Kasası Fiyatları Neden Düşüyor?

30 Nisanda sonmuş.
  13. E

Oyundaki görevler sana 100 yıldızlık bir kota veriyor. 2 yıldız 1 kasa.
  14. E

Üniversite öğrencisiyim notebook önerilerinizi bekliyorum.

Kısacası marka çok önemli. Ben Acer tarafında da çok bir şey beklemiyorum. Ucuz etin yahnisi yenmezciyim. Ucuza 1650ti kullanacağıma (ihtiyacım yoksa) standart özellikli Mx350li Msi alırım.
  15. E

Monster oyuncu bilgisayarı. Ben çok sıcak bakamıyorum Monster'a. Evet çok başarılı bir firma. Ben biraz daha şık laptopları tercih ediyorum. Bütçen 10.000tl olsaydı hemen Asus Rog Zephyrus G14 önerirdim ama 7700 liraya MX350 de fena kart değil. Aralarında ne gibi bir fark var araştırmak lazım.
  16. E

https://www.hepsiburada.com/msi-modern-15-a10rbs-629xtr-intel-core-i5-10210u-8gb-512gb-ssd-mx350-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00001CB2XB MX350 ekran kartı kullanmak istediğin uygulamaları kaldırır diye düşünüyorum.
  17. E

5000 TL RTX 2060 DUAL EVO alınır mı?

Satmak için düşünüyorsan alınmaz.
  18. E

Msi ge 76 raider alınır mi ?

Alınır. Alınmaz diyenin parası yoktur.
  19. E

Bilete 127 lira verdim. Tek hesapta 50 adet kasa aldım. Tanesini 6 lira kazanacağım şekilde satarsam 300 lira almış oluyorum. Basit matematik. Ama fiyatlar şuan tanesini 6 liradan satabileceğim düzeyde değil. 5.3 lira nete kadar düştü. Ben 20 kasa kadar satarak verdiğim parayı çıkardım. Bundan...
  20. E

GT 1030 Ekran Kartı Oyun Performansı Sıkıntısı

Fiyatları düşerse 1650 falan da alabilirsin.
Top Bottom