Neler Yeni

Kırık Diş Kasası Fiyatları Neden Düşüyor?

ekrks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Egemen Karakış
Arkadaşlar selam.
Kırık diş operasyonunu satın aldım ve şuan hesabımda 30 adet Kırık Diş Kasası mevcut. Bir hafta kadar önce 7 liraya dayanmışken operasyon biter bitmez fiyat düşmeye başladı. Fiyatın git gide yükseleceğini biliyorum. Ama düşmesi de beni endişelendiriyor. Forza Horizon 4 almak istiyorum kasalardan gelen parayla. Tahmini ne zaman yükselir?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Arkadaşlar selam.
Kırık diş operasyonunu satın aldım ve şuan hesabımda 30 adet Kırık Diş Kasası mevcut. Bir hafta kadar önce 7 liraya dayanmışken operasyon biter bitmez fiyat düşmeye başladı. Fiyatın git gide yükseleceğini biliyorum. Ama düşmesi de beni endişelendiriyor. Forza Horizon 4 almak istiyorum kasalardan gelen parayla. Tahmini ne zaman yükselir?
bende de 200 tane var bekliyorum :D şuanda operayon bitti ama görevler hala aktif herkes kasa alıp satıyor. PAzarda 300 bin kasa oldu. Kasa cogaldıkca fiyat artıyor.

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
motive
Arkadaşlar selam.
operasyon bileti yakın zamanda yarı fiyatına falan inecek bilet ucuzladığı zaman kasa fiyatları düşecek yaklaşık 2-3 ay a yükselir

ekrks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Egemen Karakış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende de 200 tane var bekliyorum :D şuanda operayon bitti ama görevler hala aktif herkes kasa alıp satıyor. PAzarda 300 bin kasa oldu. Kasa cogaldıkca fiyat artıyor.
Görevler ne zaman inaktif olacak?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
30 nisan

ekrks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Egemen Karakış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
operasyon bileti yakın zamanda yarı fiyatına falan inecek bilet ucuzladığı zaman kasa fiyatları çakılacaktır ama yaklaşık 2-3 aya yükselir gibi
Fiyat çakıldığı zaman alabildiğimiz kadar almak lazım o zaman.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Bu kasa olaylarından pek anlamıyorum, millet iyi para kazanıyor bu işten, bana detaylı olarak bu konuyu anlatabilecek var mı?

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
motive
Fiyat çakıldığı zaman alabildiğimiz kadar almak lazım o zaman.
yani alınabilir ama bu operasyonda çok fazla kasa alındığı için çok fazla yükselmeyebilir

ekrks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Egemen Karakış
Bu kasa olaylarından pek anlamıyorum, millet iyi para kazanıyor bu işten, bana detaylı olarak bu konuyu anlatabilecek var mı?
Bilete 127 lira verdim. Tek hesapta 50 adet kasa aldım. Tanesini 6 lira kazanacağım şekilde satarsam 300 lira almış oluyorum. Basit matematik. Ama fiyatlar şuan tanesini 6 liradan satabileceğim düzeyde değil. 5.3 lira nete kadar düştü. Ben 20 kasa kadar satarak verdiğim parayı çıkardım. Bundan sonra karı ne kadar maksimumda tutabilirsem o kadar iyi.

ELECTUS

80+ Silver

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Bilete 127 lira verdim. Tek hesapta 50 adet kasa aldım. Tanesini 6 lira kazanacağım şekilde satarsam 300 lira almış oluyorum. Basit matematik. Ama fiyatlar şuan tanesini 6 liradan satabileceğim düzeyde değil. 5.3 lira nete kadar düştü. Ben 20 kasa kadar satarak verdiğim parayı çıkardım. Bundan sonra karı ne kadar maksimumda tutabilirsem o kadar iyi.
50 tane kasayı nasıl kazandın?

Top Bottom