Arama sonuçları: *

1. S

Geeky gk65 Speed Silver Switch alınır mı?

Geeky GK65 SE 65% | Mekanik Oyun Klavyesi | PC/Mac Oyuncuları için 68 Tuşlu Çok Renkli RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | ANSI US Amerikan Klavyesi (Siyah, Mechanical Speed Silver) https://amzn.eu/d/7YkbWEg Speed silver switch ile Brown arasında 300 TL fark var. Aralarında ciddi ses farkı var mıdır?
  2. S

Sizce Hangi Programlama Dilinden Başlamalıyım

Mustafa Murat Coşkun'un python kursunu biliyorum ve yeterli olduğunu düşünmüyorum. Şahsi fikrim C ile başlayıp daha sonra nesne tabanlı bir programlama diline yönelmek(java,python vb). C yi basamak olarak temel oturtmak için kullanman faydana olacaktır. BilgisayarKavramları kanalının youtubeda C...
  3. S

hocam html programlama dili değil bunu da es geçmeyelim...
  4. S

C ile başlamanı öneririm. Diğer dillere geçişte daha rahat edersin.
  5. S

7k bütçeyle laptop önerisi

Arkadaşıma aldık günlük kullanım için sana benzer bütçesi vardı. Gayet memnun işini görüyor ama oyun olacak diyorsan bütçe yükseltmelisin.
  6. S

7k bütçeyle laptop önerisi

https://www.amazon.com.tr/Acer-A315-56-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-i3-1005G1/dp/B09W9WMTPQ/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=SXH2F7710EAJ&keywords=laptop&qid=1675020347&sprefix=laptop%2Caps%2C261&sr=8-5 Oyun dışında iş görür oyun şart diyorsan 2.el bak derim
  7. S

Laptop için ram tavsiyesi

Hocam açıkçası mhz olayı dışında ramden pek anlamıyorum . Şuan bulunan ile bu attığınızın arasında performans açısından fark var mıdır ?
  8. S

Laptop için ram tavsiyesi

Arkadaşlar 2. slot için aynı rami almayı düşünüyorum. Başka önerisi olan var mı? Hynix markada sıkıntı vs yaşar mıyım en ucuz n11de şuan.
  9. S

SteelSeries Rival 3 Wireless 500 TL

470 TL ye aldım teşekkür ederim herkese.
  10. S

Hocam wireless olmazsa olmaz değil ama öncelik tercih diyeyim bütçemi de 500den fazlaya pek çıkaramam. Çok fazla fps oyunu oynayan biri değilim ama bu fiyat bandındaki kablolu mouselar ile arasında ciddi bir fark hissedilir mi bunu merak ediyorum.
  11. S

SteelSeries Rival 3 Wireless Amazonda şuan 500 TL. 30 TL de indirim var 470e geliyor alınır mı? Başka önerisi olan var mı?
  12. S

1 Adet Ölü Pixel Çıktı

Bunu diyenler olduğu için riske atmak istemiyorum.
  13. S

1 Adet Ölü Pixel Çıktı

Evet oradan aldım. Linkteki msi monitör hakkında ne dersiniz peki?
  14. S

1 Adet Ölü Pixel Çıktı

Hocam başta sanki çok rahatsız edici değildi ama ister istemez insan oraya odaklanıyor.
  15. S

1 Adet Ölü Pixel Çıktı

LG 27GL63T-B.APD, 27'' UltraGear, 1ms(MBR), 144hz, HDR10, G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B093JDH9SQ/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_CFPDM6W5BG7K17Q47Z1G?_encoding=UTF8&psc=1 Linkteki monitörü 2650 tl fiyata almıştım bugün elime ulaştı 1 adet ölü pixel var iade etmeyi...
  16. S

2500 TL 144hz monitör tavsiye

Bekliyoruz bakalım cumartesiye gelir sanırım 😀
  17. S

Panelin IPS olmaması , pivot özelliği , çerçevelerin kabalığı vs çoğaltılabilir. tabii ki tek bir model için demiyorum hepsinde bi caydırıcı neden vardı. Fakat bunlar kendi kullanım amacım için. Devamlı rekabetçi oyunlar atanlar için VA panel daha iyi diyenler de var.
  18. S

Teşekkür ederim hocam.
  19. S

Yoğun araştırma sonucu bu monitörün siparişini verdim. IPS panel ve diğer özellikleri beni almaya ikna etti diyebilirim. 27 inç pek niyetim yoktu ama 24 lerin hepsininin bu monitörden eksik bir yönünü tespit ettim. 2700 e uygun fiyata aldığımı düşünüyorum.
  20. S

Hocam dediğim gibi 27 biraz büyük kaçabilir laptopa bağlayıp kullanacağım sağolun yine de
Top Bottom