Çoğu zaman dizi film ve kod yazmak için kullanacağım. Arada fps oyunu da oynarım ama çok değil. Biliyorum teknoloji yerine göre şans işidir ama genel olarak sıkıntı çıkarmayacak bir model arıyorum.
Hocam bütçeyi arttırmam pek mümkün degil 2700 en ucuz diyor bir de 27inç biraz büyük gelebilir 23-24 öncelik.LG UltraGear 27GL63T-B Monitör
LG UltraGear 27GL63T-B Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam dediğim gibi 27 biraz büyük kaçabilir laptopa bağlayıp kullanacağım sağolun yine debende bunu aldım. emin ol 200 liraya değer ileride bu fiyata bulunamaz bu
Yoğun araştırma sonucu bu monitörün siparişini verdim. IPS panel ve diğer özellikleri beni almaya ikna etti diyebilirim. 27 inç pek niyetim yoktu ama 24 lerin hepsininin bu monitörden eksik bir yönünü tespit ettim. 2700 e uygun fiyata aldığımı düşünüyorum.LG UltraGear 27GL63T-B Monitör
LG UltraGear 27GL63T-B Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hayırlı olsunYoğun araştırma sonucu bu monitörün siparişini verdim. IPS panel ve diğer özellikleri beni almaya ikna etti diyebilirim. 27 inç pek niyetim yoktu ama 24 lerin hepsinde bu monitörde olmayan bir şeyler tespit ettim. 2700 e uygun fiyata aldığımı düşünüyorum.
Teşekkür ederim hocam.Hayırlı olsun
Ne gibi şeyler tespit ettiniz paylaşabilir misiniz?Yoğun araştırma sonucu bu monitörün siparişini verdim. IPS panel ve diğer özellikleri beni almaya ikna etti diyebilirim. 27 inç pek niyetim yoktu ama 24 lerin hepsininin bu monitörden eksik bir yönünü tespit ettim. 2700 e uygun fiyata aldığımı düşünüyorum.
hayırlı olsunYoğun araştırma sonucu bu monitörün siparişini verdim. IPS panel ve diğer özellikleri beni almaya ikna etti diyebilirim. 27 inç pek niyetim yoktu ama 24 lerin hepsininin bu monitörden eksik bir yönünü tespit ettim. 2700 e uygun fiyata aldığımı düşünüyorum.
Panelin IPS olmaması , pivot özelliği , çerçevelerin kabalığı vs çoğaltılabilir. tabii ki tek bir model için demiyorum hepsinde bi caydırıcı neden vardı. Fakat bunlar kendi kullanım amacım için. Devamlı rekabetçi oyunlar atanlar için VA panel daha iyi diyenler de var.Ne gibi şeyler tespit ettiniz paylaşabilir misiniz?
Eğer rekabetçi oyun delisi değilseniz, iyi seçim. Hayırlı olsun.Panelin IPS olmaması , pivot özelliği , çerçevelerin kabalığı vs çoğaltılabilir. tabii ki tek bir model için demiyorum hepsinde bi caydırıcı neden vardı. Fakat bunlar kendi kullanım amacım için. Devamlı rekabetçi oyunlar atanlar için VA panel daha iyi diyenler de var.