Neler Yeni

2500 TL 144hz monitör tavsiye

Semih60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Semih Kaya
Çoğu zaman dizi film ve kod yazmak için kullanacağım. Arada fps oyunu da oynarım ama çok değil. Biliyorum teknoloji yerine göre şans işidir ama genel olarak sıkıntı çıkarmayacak bir model arıyorum.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,973
İsim
Oğuz Oğuz
Çoğu zaman dizi film ve kod yazmak için kullanacağım. Arada fps oyunu da oynarım ama çok değil. Biliyorum teknoloji yerine göre şans işidir ama genel olarak sıkıntı çıkarmayacak bir model arıyorum.

Semih60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Semih Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Semih60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Semih Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yoğun araştırma sonucu bu monitörün siparişini verdim. IPS panel ve diğer özellikleri beni almaya ikna etti diyebilirim. 27 inç pek niyetim yoktu ama 24 lerin hepsininin bu monitörden eksik bir yönünü tespit ettim. 2700 e uygun fiyata aldığımı düşünüyorum.

Son düzenleme:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,973
İsim
Oğuz Oğuz
Yoğun araştırma sonucu bu monitörün siparişini verdim. IPS panel ve diğer özellikleri beni almaya ikna etti diyebilirim. 27 inç pek niyetim yoktu ama 24 lerin hepsinde bu monitörde olmayan bir şeyler tespit ettim. 2700 e uygun fiyata aldığımı düşünüyorum.
Hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ErayAtlatan
Yoğun araştırma sonucu bu monitörün siparişini verdim. IPS panel ve diğer özellikleri beni almaya ikna etti diyebilirim. 27 inç pek niyetim yoktu ama 24 lerin hepsininin bu monitörden eksik bir yönünü tespit ettim. 2700 e uygun fiyata aldığımı düşünüyorum.
Ne gibi şeyler tespit ettiniz paylaşabilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Çağatay duran
gamepower gpr24c1ms144 öneririm bende aldım bugün
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayırlı olsun

Semih60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Semih Kaya
Ne gibi şeyler tespit ettiniz paylaşabilir misiniz?
Panelin IPS olmaması , pivot özelliği , çerçevelerin kabalığı vs çoğaltılabilir. tabii ki tek bir model için demiyorum hepsinde bi caydırıcı neden vardı. Fakat bunlar kendi kullanım amacım için. Devamlı rekabetçi oyunlar atanlar için VA panel daha iyi diyenler de var.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Panelin IPS olmaması , pivot özelliği , çerçevelerin kabalığı vs çoğaltılabilir. tabii ki tek bir model için demiyorum hepsinde bi caydırıcı neden vardı. Fakat bunlar kendi kullanım amacım için. Devamlı rekabetçi oyunlar atanlar için VA panel daha iyi diyenler de var.
Eğer rekabetçi oyun delisi değilseniz, iyi seçim. Hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,013,794
Üyeler
160,604
Son üye
erennertrkk