illa wireless istiyorum demiyorsan şuna da bakabilirsinSteelSeries Rival 3 Wireless Amazonda şuan 500 TL. 30 TL de indirim var 470e geliyor alınır mı? Başka önerisi olan var mı?
zubizuda 400 tl üstüne 80 tl indirim vardı onu kullanabilirisnizSteelSeries Rival 3 Wireless Amazonda şuan 500 TL. 30 TL de indirim var 470e geliyor alınır mı? Başka önerisi olan var mı?
Hocam wireless olmazsa olmaz değil ama öncelik tercih diyeyim bütçemi de 500den fazlaya pek çıkaramam. Çok fazla fps oyunu oynayan biri değilim ama bu fiyat bandındaki kablolu mouselar ile arasında ciddi bir fark hissedilir mi bunu merak ediyorum.illa wireless istiyorum demiyorsan şuna da bakabilirsin
https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-m3-aura-sync-rgb-7000dpi-oyuncu-mouse-p-HBV00000PYCNN
aktif olarak g 102 kullanıyorum ele gerçekten iyi oturuyor ama kablosu çok ince haberin olsunLogitech G102 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G102 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G102 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 559,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu fiyat bandında sanmıyorum çok fark edeceğini ama bu wireless fırsatı kaçmaz bence almalısın ben alternatif olsun diye bu linkleri attımHocam wireless olmazsa olmaz değil ama öncelik tercih diyeyim bütçemi de 500den fazlaya pek çıkaramam. Çok fazla fps oyunu oynayan biri değilim ama bu fiyat bandındaki kablolu mouselar ile arasında ciddi bir fark hissedilir mi bunu merak ediyorum.
Al gitsinSteelSeries Rival 3 Wireless Amazonda şuan 500 TL. 30 TL de indirim var 470e geliyor alınır mı? Başka önerisi olan var mı?