Arama sonuçları: *

1. A

Laptop GSYNC ve Ekran Yırtılması?

Arkadaşlar Nitro 16 165hz gsync destekli laptopum var. Ancak son zamanlarda fps değerim 165hz üstüne çıkınca gözle görülür şekilde ekran yırtılmaları alıyorum. gsync kapatınca fps fark etmeksizin ekran yırtılıyor. Okuduğuma göre GSYNC sadece max monitör yenileme hızına kadar çalışır, üstünde...
  2. A

DDU ile Sürücü Kaldırmada Windows Problemi

Arkadaşlar laptopumdaki nvidia sürücüsünü kaldırıp bir öncekine döneceğim ama DDU da windows'un otomatik sürücü indirmesine izin verme seçeneği işaretli olduğu halde pc açıldığında kafasına göre 3-4 yıl önceki sürücüyü yüklüyor. Buna engel olmanın bir yolu var mı?
  3. A

30K Bütçede En F/P Laptop (?)

Arkadaşlar hem ekran parlaklığı hem boşta SSD yuvası ve soğutma performansı vs. derken aklımdaki model bu: https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-16-an16-41-ryzen-5-7535hs-16gb-512gb-ssd-rtx4050-6gb-dos-16-wuxga-165hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qkbey-004-p-HBCV00005T6QJP Victus’un tek SSD...
  4. A

XPG Core Reactor veya Başka Psu?

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, kasam corsair spec delta 05, 120mm fanlı psu tam oturuyor, ana kart da msi a320 pro, uyumsuzluk sorunu yaşamam diye düşünüyorum yanılmıyorsam 😄 Core reactor ile sharkoon arasında düşüneceğim.
  5. A

XPG Core Reactor veya Başka Psu?

Merhaba, psu konusunda yaşadığım bir sıkıntı var, @kandes22 özellikle sizin cevabınız benim için önemli, çok az zamanım olduğu için öneriye ihtiyacım var. Yeni topladığımda kasadan bir patlama sesi geldi ve kasa hala hiçbir şey yokmuş gibi çalışıyor. Psu Corsair vs650w, fakat patlamadan sonra...
  6. A

PSU Bilgisi ve XPG Core Reactor Kasa Uyumu

Arkadaşlar sistemim şu; Ryzen 5 3500 Gtx 1650 Super Gaming X 2x8 Ram 1TB HDD & 256GB SDD Corsair Spec Delta 05 Kasa Corsair VS650W +80 3.gün kasadan patlama sesi duydum ve bu sesin psu'dan geldiğini düşünüyorum. Resmen PSU patlamasıyla aynı şiddette bir sesti ama hiçbir şey yokmuş gibi tam...
  7. A

Yardım xpg core reactor psu'm dan 3-4 kez farklı aralıklarla pat sesi geldi!

Ceza yediğini yazdıktan sonra fark etmem… bilemedim valla benimki corsair vs +80 650W modeli. Oyundayken ufak çıt sesleri geldi sonra balon patlaması gibi ses çıktı. 8 aydır kullanıyorum o patlamadan sonra yük binince pc ye çıt pıt sesler geliyor ufaktan. Ama hiçbir şekilde performans kaybı yok...
  8. A

Yardım xpg core reactor psu'm dan 3-4 kez farklı aralıklarla pat sesi geldi!

Bahsettiğin sorunu ben de normal kullanım esnasında 9 ay önce yaşadım. Şimdi oyuna girince çıt çıt sesler çıkıyor ama o gün resmen patlama sesi gelmişti 2-3 kere. Garantiden döndüyse güç kaynağın deneyimini paylaşabilir misin? Ne olmuş?
  9. A

PSU’da Kondansatör vs. Patlasa Çalışır mı?

Resimdeki yapıştırıcının olduğu konum cam, altında sadece PSU fanı var. 😄 PSU fanının yere baktığını varsayarsak orada yapıştırıcı olması pek mantıklı gelmedi.
  10. A

3 kısımda duydum bu sesi. Biri bazen kasa açılırken, ikincisi oyuna girdiğimde ve ekran kartı 60 derecelere ulaştığında (yani kullanımı %60’ın üstüne çıktığında) ya da oyun oynayıp kapattıktan 30 saniye sonra falan sistem soğurken yapıyor. Zaten aynen dediğin gibi tv çıtlaması gibi sesler...
  11. A

Corsair VS650W +80. Herhangi bir parça üzerinde 1 tane bile patlasa dahi çalışmaz diye biliyorum ben de ama yük binince bu çıtırdama sesinin nerden geldiğini kestiremiyorum. Ekran kartında coil whine var (gtx 1650 super) ama onun arıza kategorisine girmediğini biliyorum.
  12. A

Arkadaşlar Ekim ayında sistem topladım, 3. gün oyun oynarken metalik çıtlama sesleri duydum. Peşinden balon patlar gibi bir ses çıksa da herhangi bir şey olmadı. Fakat o patlama sesi sonrası kasaya yük bindiğinde çıt pıt sesleri gelmeye başladı. Bugün hala daha oluyor. Hani küçük bir taş parçası...
  13. A

Elektriksel Bir Sorun mu Yoksa PSU mu?

Corsair VS650 +80 2018 Model
  14. A

Elektriksel Bir Sorun mu Yoksa PSU mu?

2 ay önce oyundan çıktıktan birkaç dakika sonra birbirini takip eden çıt seslerinin ardından balon patlaması gibi bir ses geldi kasadan. Aldığım gibi götürdüm bir sorun yok dediler... 2 aydır gerçekten de bir sorun yaşatmadı ben korumalı priz de aldım ancak bu olaydan sonra ekran kartında...
  15. A

Kasadan Gelen Çıt Sesi Sıradan Mıdır?

Açıkçası ben de anlayamıyorum. Oyuna girince ilk 10 dakika içinde 1-2 kez geliyor, devamının geldiğine rastlamadım ama bir yandan da başta anlattığım olay var, 1-2 saat gta 5 oynadıktan sonra bu sesten farklı bi çıt sesine benzer sesler çıktı. Anlık FPS düşüşü tesadüf mü bilmiyorum ama oyundan...
  16. A

Kasadan Gelen Çıt Sesi Sıradan Mıdır?

Arkadaşlar Corsair Spec-05 kasam var. Sistemimden gayet memnunum, İlk aldığım zamanlarda birkaç saniye arayla tık sesini psu patlaması gibi bir ses takip etmişti. Götürdüğümde anlık yüksek akım voltaj vs. dediler ve bakıp hiçbir şey yok dediler... Ben de prizlere kadar her şeyi değiştirdim...
  17. A

Kasadan çıt sesi geliyor

Bu ses bende de oluyor ama şöyle, işlemci ekran kartı vs. yüke bindiğinde yani oyun oynadığımda ara ara çıt sesi geliyor. Bu da onunla mı ilgilidir sizce? Aynı kasa bende de var, spec 05. Isınmadan dolayıdır diye umuyorum
  18. A

Kondansatör Hakkında

Arkadaşlar 2 hafta önce kasadan oyun oynarken 2 kez çıt sesi gelmişti. Ben de o esnada hafif elektriklendiğimi hissetmiştim. Oyundan çıkınca da devam etti fakat 4. ses PSU patlamasını andırdı. Götürdüğümde hiçbir sorun görmediler. Elektrik tesisatından kaynaklı akım vs. problemi olabilir dediler...
  19. A

“PAT” Sesinin Kaynağı PSU mu Yoksa Yüksek Akım mı?

Teşekkürler arkadaşlar
  20. A

“PAT” Sesinin Kaynağı PSU mu Yoksa Yüksek Akım mı?

Koruma olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Yıllar boyunca laptop kullandım, o yüzden başıma böylr bir şey gelince çok tedirgin oldum, kullanım anında kendimi patlamaya hazır hissediyorum resmen.
Top Bottom