aydinyilmaz
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- Aydın Yılmaz
Arkadaşlar Ekim ayında sistem topladım, 3. gün oyun oynarken metalik çıtlama sesleri duydum. Peşinden balon patlar gibi bir ses çıksa da herhangi bir şey olmadı. Fakat o patlama sesi sonrası kasaya yük bindiğinde çıt pıt sesleri gelmeye başladı. Bugün hala daha oluyor. Hani küçük bir taş parçası yere düşer de seker ya ona da benziyor. Elektriksel bir sıkıntı olduğu belli yani. Götürüp baktırdım fakat hiçbir şey yok deyip sadece PSU’ya bakamadılar. Garantiye yollarız dediler ama 1 ayı aşabilirmiş. Bu da benim okulum için imkansız. Dışarıdan baktığımda yapıştırıcının kondansatörlerden vs. bağımsız ve alakasız bir yerde olduğunu fark ettim. Tespitim doğru mu bilmiyorum ama ağırlıklı olarak PSU’dan şüpheleniyorum. O kadar oyun oynadım ne işlemci ne de ekran kartımda bir sıkıntı görmedim. İkisi de 67 dereceyi geçmiyor, gayet verimli çalışıyor. Buna ilaveten elektrik hattının topraksız olduğunu da fark ettim ve onu da dün hallettik... Sizce sorunlu parça PSU olabilir mi? Sizin fikriniz nedir