Neler Yeni

XPG Core Reactor veya Başka Psu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Aydın Yılmaz
Bütçe
1000
Merhaba, psu konusunda yaşadığım bir sıkıntı var, @kandes22 özellikle sizin cevabınız benim için önemli, çok az zamanım olduğu için öneriye ihtiyacım var.

Yeni topladığımda kasadan bir patlama sesi geldi ve kasa hala hiçbir şey yokmuş gibi çalışıyor. Psu Corsair vs650w, fakat patlamadan sonra her yük bindiğinde içerden çıt pıt sesler geliyor, yani gidici olduğundan eminim garantiye göndereceğim.

Fakat öğrenci olduğum için sürekli render almam gerekiyor, o yüzden patlayarak kendini imha etmeyecek, sertifikalı ve güvenilir bir güç kaynağı arıyorum. Zalman çok önerildi ama benim tercihim XPG Core Reactor 650W den yana. Ürünün adekstore da mevcut olduğunu gördüm nerdeyse gidip alacağım o derece. Siz bunu önerir misiniz ya da başka bir model / marka vs? Sistemimde r5 3500 GTX 1650 Super Gaming 2x8 Ram, hdd ve ss var.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Core Reactor gayet iyidir, alabilirsiniz, sorun çıkarmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Görkem Say
Core Reactor iyi bir ürün ama o bütçede 650W almak pek uzun ömürlü olmayabilir ve fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum açıkçası. Corsair CX750F veya Sharkoon SilentStorm 750W bakabilirsin.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,152
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Core reactor tier-a psu ama 650w 1k çok para onun yerine yukarıda, Sharkoon Silentstorm Cool Zero önermişler bu da Tier-A bir psu ve 1k'ya 750w bulunuyor. Ben bu ürünleri kullanmadım ama Tier-A listesinde şuana kadar kullanıp da memnun olmadığım bir ürün olmadı. Bana da en mantıklı seçenek Sharkoon Silentstorm Cool Zero 750W almak geldi.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
1300 Liraya Core Reactor 850 w aldım. Ayrıca Rog Strix 850w psumda var. Sanırım ikisi de aynı segmentte ama rog strix tasarım anlamında bambaşka.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Aydın Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, kasam corsair spec delta 05, 120mm fanlı psu tam oturuyor, ana kart da msi a320 pro, uyumsuzluk sorunu yaşamam diye düşünüyorum yanılmıyorsam 😄 Core reactor ile sharkoon arasında düşüneceğim.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Top Bottom