Arama sonuçları: *

1. Rhymes

Çözüldü✓ 4K Kablosuz kulaklık önerisi

Hyperx Cloud 3 var kablolu ama güzel diyorlar tek kötü yanı suni deri ped olması
  2. Rhymes

Bir hurafe var kablosuz kulaklıkta iyi ses ve mikrofon yokmuş diye dorumudur hocam? Kabloluda önerebilirsiniz teşekkürler
  3. Rhymes

Merhaba 4K bütçem var kablosuz mikrofonlu kulaklık arıyorum Logitech dışında bütün tavsiyeleri alabilirim. Razer Barracuda X 2022 çok güzel bir fiyatta fakat almadan önce sorayım dedim. Bütçe 4000.
  4. Rhymes

SP616E ekran uyumsuzluk sorunu

Merhaba, oyun oynarken fanteziye kaçıp ambiyans yapalım dedik ve senkronlu ışıkların fiyatına baktık. Philips aşırı pahılı olduğundan dolayı (onu alacağıma sistemimi yükseltirim) böyle bir ürünü satın aldım SP616E Ambilight ARGB Monitör Akıllı Led Kontrol Seti 2.5M SP616E Ambilight ARGB Monitör...
  5. Rhymes

Youtube'un Bu Yaptığı Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

Bence bu tarz yaptırımlara gerek yok insanlar karşısına çıkacak videolarda ne doğru ne yanlış anliyabilecek seviyede.Dünya 3 köşelidir ya da Kediler aslında uzaylı diye video çekseler en fazla yorumlara girip dalga geçmek için tıklarım
  6. Rhymes

Para veya değerli birsey bulsaniz ne yaparsınız

Yüksek ihtimalle alırım param olmadığı için
  7. Rhymes

Masa üstü bilgisayarı bir yerden bir yere taşımak zarar verir mi

Araba ile taşıyorsan sıkıntı olmaz benim eski sistemin hdd yi sürekli yere düşürüyordum tık yoktu ama yine dikkatli ol.
  8. Rhymes

İncehesaptan 1 tl ye kulaklık alan oldu mu?

Ya ben ona yetişemedim başka ne vardı kulaklıktan başka ve bu hafta olacak mı bilen varsa yazabilir mi?
  9. Rhymes

Evde sıkılıyorum, ne yapabilirim?

Dizi film izliyorum full başka yaptığım bi olay yok tavsiye edilir
  10. Rhymes

Windows kurarken SSD Görmüyor.

Ben setup dosyasını açtım indirdiği şeyin dosyasını alıp attım öyle yaptım şu video bana yardımcı olmuştu bakabilirsin
  11. Rhymes

Kur'an'a Tekme Atan Öğrencilerin Cezası Belli Oldu

Bilemiyorum Örgün eğitimden ayırmak ağır bir ceza olmuş gibi
  12. Rhymes

Windows kurarken SSD Görmüyor.

Aynı sıkıntı lenovo laptopta başıma gelmişti Intel Rapid Storage driverını kurmuştum sürücüyü yükle kısmından sıkıntım çözülmüştü
  13. Rhymes

Minecraft Bedrock sahiplerine Java Hediye

Bu yaptıkları ufak kampanya baya işe yarar Türkiyede orjinal minecraft almak baya pahalı oluyordu.Almayı düşünen varsa alabilir bu fiyattan
  14. Rhymes

Vatandan Bi̇lgi̇sayar Alınır Mı?

Hocam piyasa hızlı değişiyor ama yaklaşık 1 ay önce rx6600xt ve 12.nesil i3 olan bir sistemi topladığımda itopya üzerinden 13.5k gibi bir fiyat çıkmıştı . Belki hala diziliyordur bakmanı öneririm
  15. Rhymes

şansız olduğunuzu hissediyor musunuz?

Bana göre şans diye bir olay yok ya emek vermessen çaba sarfetmezsen o iş hiç olmaz zaten
  16. Rhymes

5 Zayıfla sınıfta kalırmıyım ?

Kaç dersten kalırsan kal sorumlu geçiyorsun diye biliyorum müdüriyet katına sorarsan daha iyi olur
  17. Rhymes

Bu evi almak sizce mantıklı mı ?

Ev güzel gözükmüyor adam etmek için baya uğraşmak lazım bide fazla para harcatır
  18. Rhymes

Aslında çok hoşlanmıyordum ama el ele gördüm

Sal gitsin aga kızlar sana kurban olsun
  19. Rhymes

Burcunuz nedir senin burcun ne

Akrep burcundayım ama ne işe yaradığını bilmiyorum burçlarla pek aram yok :D
  20. Rhymes

Engelli listenizde kimler var

Şimdilik yok bakalım ilk kimi engelliyeceğiz
Top Bottom