Neler Yeni

Aslında çok hoşlanmıyordum ama el ele gördüm

OnurCiftci26

80+ Bronze
Sadece o değil hocam bilmediğiniz çok şey var bayağı uzun bir mevzu. Bu sadece ufak bir cümlesi. Ben psikoloji okuyorum hocam bir cümle ile bir kızın benden hoşlanmadığı anlamını taşımadığını anlayabilirim ama dediğim gibi öyle cümleler öyle muhabbetler döndü ki ben bile öyle sandım.
Olabilir dostum belki kız sana ışığı yaktı ama sen adım atmadığın için o da vazgeçti. Burada ben kızı suçlamıyorum.

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Nerede umut vermiş? İyi ki seni tanıdım demek umut vermek mi? Ben de arkadaşlarıma iyi ki tanımışım seni diyorum benim onlardan hoşlandığım anlamına mı geliyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi ki seni tanıdım diyebilir bir kız bir erkeğe bunda bir şey yok ki. Türkiye'de kızların açılmasını beklemekte Bülent Ersoy'dan çocuk beklemek gibidir 1/1000 denk gelir.
Çok tecrübesiz olduğun belli.Ben direkt anladım arkadaşın yazdıklarından neyin ne olduğunu.Benimde çok fazla kız arkadaşım var onlar da iyi ki varsın iyi ki seni tanımışım diyo ama anlıyosun işte cidden arkadaşın olduğunu.Ama bazı kızlar sanki gönlüne girmeye çalışırmış gibi yazıyor konuşuyor,hal ve hareketlerinden her şeyi anlıyosun.Demek istediğimi anlatabildim mi?

OnurCiftci26

80+ Bronze
Çok tecrübesiz olduğun belli.Ben direkt anladım arkadaşın yazdıklarından neyin ne olduğunu.Benimde çok fazla kız arkadaşım var onlar da iyi ki varsın iyi ki seni tanımışım diyo ama anlıyosun işte cidden arkadaşın olduğunu.Ama bazı kızlar sanki gönlüne girmeye çalışırmış gibi yazıyor konuşuyor,hal ve hareketlerinden her şeyi anlıyosun.Demek istediğimi anlatabildim mi?
Aynen dostum tecrübesizim.

Işığı yakmış olabilir ama kız seni bir ömür beklemez öyle açılmazsan arkasından bakarsın sonra da keşke dersin. Bazı arkadaşlar var böyle açılmakta zorlanan ve kız tarafından adım bekleyenler onlar hep kaybeden taraf işte. Burada kıza tek gecelik diye de hakaret edemezsin.

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Aynen dostum tecrübesizim.

Işığı yakmış olabilir ama kız seni bir ömür beklemez öyle açılmazsan arkasından bakarsın sonra da keşke dersin. Bazı arkadaşlar var böyle açılmakta zorlanan ve kız tarafından adım bekleyenler onlar hep kaybeden taraf işte. Burada kıza tek gecelik diye de hakaret edemezsin.
Haklısın

Techno08

80+ Gold
Olabilir dostum belki kız sana ışığı yaktı ama sen adım atmadığın için o da vazgeçti. Burada ben kızı suçlamıyorum.

Bende öyle düşünüyorum ama daha sonra mesaj attı onca zamanlık muhabbetin ve arkadaşlığın hatrına beni böyle silip atma falan dedi ama istemedim işte arkadaş kalamam onunla. Yüksek ihtimal hoşlandığımı anladı zaten ya da belki o da bana ilk zamanlar bir şey hissetti sonradan değişti hisleri bilemiyorum.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,949
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Screenshot_20220526-203950_WhatsApp.jpg

Buyur hocam 😔
Engeli yemişim kontrol ettim.

Rhymes

80+