Neler Yeni

Aslında çok hoşlanmıyordum ama el ele gördüm

Techno08

80+ Gold

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Bir ara sabahlara kadar konuştuğum ve bana seni iyi ki tanımışım diyen kızı bugün kampüste başka biriyle el ele gördüm. Yaklaşık 2 aydır doğru düzgün konuşmuyorduk sebebi buymuş. Ne hissedeceğimi bilmiyorum insta da takipten çıktım ve numarasını sildim. Sadece anlatmak istedim aslında ona karşı içimde pek bir şey yoktu ama sonuçta verdiği ilgi sanırım beni biraz sersemletti.
Knk bidahakine vurur geçersin.Böyle kızların hakettikleri sadece 1 gece maalesef.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Önemli olan can sağlığı boşver.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Knk bidahakine vurur geçersin.Böyle kızların hakettikleri sadece 1 gece maalesef.
Kızın hak ettiği ne? Saçma sapan triplere girmeyin kız seni mi bekleyecek öyle 2 ay konuşmular çocuk açılmamış kız daha bekler mi öyle başkası açılmış kapmış kızı. Kız aldatmış mı, ihanet mi etmiş alt tarafı konuşmuşlar neyi hak ediyormuş?

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Kızın hak ettiği ne? Saçma sapan triplere girmeyin kız seni mi bekleyecek öyle 2 ay konuşmular çocuk açılmamış kız daha bekler mi öyle başkası açılmış kapmış kızı. Kız aldatmış mı, ihanet mi etmiş alt tarafı konuşmuşlar neyi hak ediyormuş?
Açıkca yazdım zaten.Tek gecelik diye.Nerenle okuyosun?

majorw0w

80+ Silver
Kızda suç yok ki bu paylaşıma göre hoşlanmış arkadaş. Yoksa kimse engellemez arkadaş olarak görür devam eder konuşmaya. Tek gecelik felan da ayıp olmuş o sözler. Aldatmamış etmemiş. Takmayan adam engellemez.

Techno08

80+ Gold

O söz biraz yanlış ama kızın bana yazdığı şeyler bir kızın erkek olan arkadaşına yazacağı şeyler de değil ben ilk başta ondan bir adım bekledim

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Kızda suç yok ki bu paylaşıma göre hoşlanmış arkadaş. Yoksa kimse engellemez arkadaş olarak görür devam eder konuşmaya. Tek gecelik felan da ayıp olmuş o sözler. Aldatmamış etmemiş. Takmayan adam engellemez.
Umut verip yüz çeviren her kız tek geceliktir

OnurCiftci26

80+ Bronze
Umut verip yüz çeviren her kız tek geceliktir
Nerede umut vermiş? İyi ki seni tanıdım demek umut vermek mi? Ben de arkadaşlarıma iyi ki tanımışım seni diyorum benim onlardan hoşlandığım anlamına mı geliyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

O söz biraz yanlış ama kızın bana yazdığı şeyler bir kızın erkek olan arkadaşına yazacağı şeyler de değil ben ilk başta ondan bir adım bekledim
İyi ki seni tanıdım diyebilir bir kız bir erkeğe bunda bir şey yok ki. Türkiye'de kızların açılmasını beklemekte Bülent Ersoy'dan çocuk beklemek gibidir 1/1000 denk gelir.

Techno08

80+ Gold
Nerede umut vermiş? İyi ki seni tanıdım demek umut vermek mi? Ben de arkadaşlarıma iyi ki tanımışım seni diyorum benim onlardan hoşlandığım anlamına mı geliyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi ki seni tanıdım diyebilir bir kız bir erkeğe bunda bir şey yok ki. Türkiye'de kızların açılmasını beklemekte Bülent Ersoy'dan çocuk beklemek gibidir 1/1000 denk gelir.

Sadece o değil hocam bilmediğiniz çok şey var bayağı uzun bir mevzu. Bu sadece ufak bir cümlesi. Ben psikoloji okuyorum hocam bir cümle ile bir kızın benden hoşlanmadığı anlamını taşımadığını anlayabilirim ama dediğim gibi öyle cümleler öyle muhabbetler döndü ki ben bile öyle sandım.

Top Bottom