Neler Yeni

Kur'an'a Tekme Atan Öğrencilerin Cezası Belli Oldu

Alfha13

80+ Silver
Sıradan bir kitabı tekmelemek bile saçma ve yanlış iken Kur'an gibi milyonlarca insanın saygı duyduğu dini bir kitabı tekmelemek? Neyden etkilendiklerinin bir önemi yok, şunun bunun etkisinde kalıp bir dine kitabını tekmeleyerek saygısızlık yapmak zaten daha büyük bir sorunu gösteriyor ama bu kimseyi masum yapmaz. Suç suçtur.

Eğitim haklarını kaybetmeleri ise tamamen yanlış, Disiplin, okuldan atma, para cezası gibi cezalar caydırıcı olacak şekilde verilebilirdi. 18 yaş altında suç işleyen birisine eğitim yasağı getirmek suç işleyen birine idam cezası vermek gibidir, ikisi de yanlış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,918
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Eğitim hakları elinden alınmış, örgün eğitim göremeyecekler.

Şahsi fikrim: Öğrenciye, dinin vecibelerine ve emanetlerine saygılı olmayı okulda öğretirsin, okuldan atarak değil. Şimdi belki bu çocuklar hayatları boyunca Kur'an'dan nefret edecekler. Engizisyon vari bir cezalandırma olmuş.

Çocuk zaten edeceği kadar nefret ediyorki öyle yapıyor

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,758
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Kafalarına ahlakı illa ki yerleştireceksin en sonunda olmuyorsa da hapise tıkayacaksın bunları en mantıklısı, kimsenin dinine karışılamaz çünkü.

Crazysado

80+
Her ne kadar yaptıkları yanlış olsa da eğitim haklarının alınması yanlış olmuş bunlar daha çocuk sonuçta bunun yüzünden ömür boyu Kuran'ı sevmeyecekler belki de

Az bile ceza verilmiş. Umarım birileri kamera arkasında fiziksel müdahalede bulunmuştur.

O tekmeyi atıyorsa zaten tiksiniyordur kasmana gerek yok.
Acınası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet, Türkiye'nin neden gelişmediğinin bir kanıtı daha. Şiddet meğimli kendi Dinini şiddetle savunan birisi. Elinizde olsa İdam edersiniz çocuğu. Aynısı başka bir Dinin Kutsal Kitabına yapılsa takmazsınız bile ama gel görki "Kutsal Değerlere Saygı" dersiniz. Acıyorum halinize. Yaşınız kaç? Büyük ihtimalle 14 yaşında aileniz tarafından kendinize İslam dayatılan bir kişisiniz.
Seni seviyorum😘

Rhymes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berat Kılıç
Bilemiyorum Örgün eğitimden ayırmak ağır bir ceza olmuş gibi

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
babası olsam derisi liğme liğme olana kadar ıslak sopayla döverim bunu. iyi olmuş eğitim hakkının elinden alınması. bir eşşeğe okuma yazma öğretilemez. bana göre bu hıyarın bir eşşekten bir domuzdan farkı yok. tez vakte hayatını kaybedip ebediyen cehennemde yanar inşallah. ( bu arada aynı şey bir atatürk portresine yapılsaydı kimse eğitim hakkının elinden alınmasına sesini çıkarmazdı xd)

Sami Järvi

80+ Silver
suriyelilerin ve pkklıların bile eğitim hakkı var bu ülkede bu çocuklara verilen bu ceza tamamen siyasidir çok yanlış bir ceza
ki çocuk diyoruz arkadaşlar daha liseliler herkesin lise döneminde aykırı zamanları olmuştur bu çocuklarınki de sosyal medya yüzünden yanlış ve aşırı bir şekilde olmuş
ÇOCUKLAR hata yaparlar önemli olan hatalarını anlamalarını sağlayıp doğru yola sevk etmek
Biri PKK sempatizanligi yapsa o da men edilir hocam.Bunun gibi bir sürü insan var . Sadece yakalananlar bunlar

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,966
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
babası olsam derisi liğme liğme olana kadar ıslak sopayla döverim bunu. iyi olmuş eğitim hakkının elinden alınması. bir eşşeğe okuma yazma öğretilemez. bana göre bu hıyarın bir eşşekten bir domuzdan farkı yok. tez vakte hayatını kaybedip ebediyen cehennemde yanar inşallah. ( bu arada aynı şey bir atatürk portresine yapılsaydı kimse eğitim hakkının elinden alınmasına sesini çıkarmazdı xd)
Bu yaşananlar kötü bir olay ancak neden Atatürk ile karşılaştırma gereği duydun ki? Birisi manevi değerimiz birisi milli değerimiz. İkisine de uzatılan eller kırılmalı. Bu arada Atatürk'e yapılan saygısızlığa hiç bunun kadar ağır cezalar verilmemiş.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Eğitim hakları elinden alınmış, örgün eğitim göremeyecekler.

Şahsi fikrim: Öğrenciye, dinin vecibelerine ve emanetlerine saygılı olmayı okulda öğretirsin, okuldan atarak değil. Şimdi belki bu çocuklar hayatları boyunca Kur'an'dan nefret edecekler. Engizisyon vari bir cezalandırma olmuş.

hapse atsan sıkıntı, uyarsan sıkıntı ,okuldan atsan sıkıntı. zor bir karar psikolog eşliğinde okullarına devam ettirebilirlerdi diye düşünüyorum.

Bunu yapanlar gelecekler ve hayatları karardı bence.
Zaten Twitter büyük gündem olmuştu.
Bu özür videosu.
o nasıl refleks la o zaman ben de refleks diye adam vuraym.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Biri PKK sempatizanligi yapsa o da men edilir hocam.Bunun gibi bir sürü insan var . Sadece yakalananlar bunlar
üniversiteler pkklı dolu tespit etmek de zor değil yani devlet istese tespit edebilir kolayca

bu arkadaşın dünya görüşü vs o kadar bayağı ki istemsizce midem bulandı bu yorumu okurken

Top Bottom