Arama sonuçları: *

1. W

gta 4 social club failed to inirialize hatası

gta 4 social club failed to inirialize error code 1 diye bir hata alıyorum oyunum orjinal değil daha önce yaşayanlar varsa yardımcı olabilirmi birkaç video izledim tarihle oynuyorlar denedim olmadı farklı çözümü olan varmı
  2. W

Windows devamlı mavi ekran hatası

Bilgisayarım devamlı mavi ekran veriyor ve açılmıyor flash bellekten Windows kurmayı denedim kurdum hatta kurulurken bazen mavi ekran veriyor kurduktan sonra ise her 10-15 dk da bir mavi ekran veriyor bazı oyunlar sıkıntılı çalışıyor bir çözümü varmıdir lütfen
  3. W

Forza horizon 4 yükleme ekranında kalma sorunu

bende full açıktı ama neden oldu acaba
  4. W

yapacak bir şey yok ozaman
  5. W

evet orjinal 1611739969 microsoft storeden aldım
  6. W

benimde internet kötü 2 günde yükledim oyunu zaten acaba microsoft storede doğrulama diye bir şey varmı
  7. W

başka çözümü yok mu yani ya :(
  8. W

Forza horizon 4 ün indirmesi tamamlandı bugün oyuna girdiğimde yükleme ekranında kaldı olay görüntüleyicisinden baktım ve : sırasındaki yeniden başlatma için Yazılım Koruması hizmeti zamanlanamadı. Hata Kodu: 0x80041315. hatası aldım nasıl çözeceğimi bilmiyorum.
  9. W

steam yedekten yükleme sorunu

arkadaşımdan ssd disk aldım içerisinde rdr 2 bulunan yedekten yükle deyip rdr 2 yi seçtiğimde ileri düğmesi çıkmıyor yardım lütfen
  10. W

Steam Pazardaki sorun

Beyler bayanlar ben bir kasa satacağım fakat onaylama gerekiyor diyor telefondan onaylıyorum ama halen bekletilmede ne yapmam gerekiyor
  11. W

Steam Pazar Bekletilme sorunu

ben steam pazarda bir kasa satacağım fakat bekletilmeye alınıyor telefonumdan onayladım fakat hala aynı ilgilenirmisiniz lütfen
  12. W

İşlemci fanimin ışığı azalıp yukseliyor

İşlemci fanimin ışığı bir azalıp bir yukeeliyor bir sorun varmidir?
  13. W

PSU dan çıt çıt diye sesler geliyor

Lütfen dalga geçmeden cvp verelim 1590136390 Yeterli cevabı alamadığım için birdaha sordum
  14. W

PSU dan çıt çıt diye sesler geliyor

PSU dan sesler geliyor videosunu çektim link var bakarsanız sevinirim https://www.dosya.tc/server28/enj3zt/VID_20200522_033635.mp4.html Bu süre içinde PC yi kullanabilirmiyim veya sorun nedir sizce?
  15. W

PSU dan ses geliyor

İlginiz için çok teşekkür ederim
  16. W

PSU dan ses geliyor

Bu şekilde PC yi kullanmaya devam etmeli miyim yanma riski varmıdır?
  17. W

PSU dan ses geliyor

PC yi 2 yıldır kullanıyorum ve hazır olarak aldım ne yapacağımı bilmiyorum tamiri yokmudur ilginiz için teşekkürler
  18. W

PSU dan ses geliyor

https://www.dosya.tc/server28/enj3zt/VID_20200522_033635.mp4.html
  19. W

PSU dan ses geliyor

Video yollabilirim
  20. W

PSU dan ses geliyor

PSU dan ses geliyor çıt çıt diye bir ses ama oyuna drop girdiğinde oluyor bu ses ne yapmam gerek ve çözümü nedir yardım edin lütfen
Top Bottom