Bunu okuyup başlıgı düzeltir misiniz?PSU dan ses geliyor çıt çıt diye bir ses ama oyuna drop girdiğinde oluyor bu ses ne yapmam gerek ve çözümü nedir yardım edin lütfen
Video yollabilirimYeni konu açmanıza gerek yoktu. Ses veya video kaydedip paylaşabilirsiniz.
Önce başlıgı düzeltin.Video yollabilirim
Bekliyorum.Video yollabilirim
Video yollabilirim
Bekliyorum.
Bekliyorum.
PC yi 2 yıldır kullanıyorum ve hazır olarak aldım ne yapacağımı bilmiyorum tamiri yokmudur ilginiz için teşekkürlerYanlış duymadıysam, röle sesine benziyor. Mümkünse iade edin.
Bu şekilde PC yi kullanmaya devam etmeli miyim yanma riski varmıdır?Anlayan birisini bulmanız lazım. Güç kaynaklarının garantisi 2 yıl mı bilmiyorum. Tam 2 yıl olmadıysa, servisine gönderebilirsiniz. Belki 3 yıl garantisi vardır.
Kesin bir şey söyleyemem. Kapanma, yeniden başlatma gibi sorunlar yoksa, bir süre daha kullanabilirsiniz. Yine de tedbir almakta fayda var.Bu şekilde PC yi kullanmaya devam etmeli miyim yanma riski varmıdır?
İlginiz için çok teşekkür ederimKesin bir şey söyleyemem. Kapanma, yeniden başlatma gibi sorunlar yoksa, bir süre daha kullanabilirsiniz. Yine de tedbir almakta fayda var.