Arama sonuçları: *

1. Sphinx0000

Yardım Gskill DDR4 4266Mhz CL17 XMP-l XMP-ll Sorunu

işlemcinin max desteklediği mhz. değerine veya anakartın kaç mhz. desteklediğine baktınız mı
  2. Sphinx0000

Parayı basıp aldım. Çatır çatır satıcam. Hadi bakiyiim.

bunu ticari zeka olarak görenler var bide
  3. Sphinx0000

İş yerinde kullanılması için 1000 ₺'ya PC toplanır mı?

İşyerinde kullanılacak 2.el 0 farketmez iş bilgisyarı toplanabilir mi (hız çok önemli alınabilecek en iyi işlemci nedir sizce)
  4. Sphinx0000

Elraen parva kasa depolama diski

Kesinlikle o fiyata tavsiye etmiyorum tabi yine de senin kararın
  5. Sphinx0000

DA-MD2 Kasa RGB Sorunu

sharkoon lit 100 argb
  6. Sphinx0000

Abdullah Abi yeni sistemi ne zaman çıkartır ona göre sistem alıcam da

pişmanlık duygusu yaratmaz inş daha uygun fiyatta f/p çıkaracağına inanıyorum
  7. Sphinx0000

DA-MD2 Kasa RGB Sorunu

aynı şekilde bende merak ediyorum herhangi bir yazılım lazım mı değişmiyor reset tuşuyla
  8. Sphinx0000

Sistem 1 Günde gelmişti

tarayıcı açıktı fakat boş bir şekilde bıraktığım zamanda sonuçlar aynıydı 1609313970 benchmarkını merak edenler için buraya attım daha uygun bir konu bulamadım
  9. Sphinx0000

Sistem 1 Günde gelmişti

Da-md2 pazartesi günü kargolanıp salı günü gelmişti benchmarklar bu şekilde sanırım ssd sorunlu geldi ekran kartının max gördüğü değer 79 oldu 3 4 sefer bu benchmarkı tekrarlamama rağmen şimdi 1 günlük stress testine sokacağım; sizce ssdyi iadeye vermeli miyim ? 1609313752 ssd PATRIOT 480GB...
  10. Sphinx0000

Da md-2 geldi fakat monitöre ekran gelmiyor

Yaklaşık olarak 1 saat önce geldi Güç kaynağını taktıktan sonra cızırtı geldi aldırış etmedim ikinci denememde fanlar çalıştı fakat monitöre ekran gelmedi Ekran kartı hafif aşağıya doğru bakıyor acaba yanlış mı taktımda monitöre ekran gelmiyor anlamadım yardımcı olabilir misiniz
  11. Sphinx0000

Çözüldü✓ 17:30 Saatlerinde Aldığım da-md2

Dağıtım yeriyle yanyanayız neredeyse aramızda yarım saatlik mesafe var umarım gecikmez
  12. Sphinx0000

arkadaşım için max 11k sistem

Rtx 3060ti + ryzen 5 5600xlik bir sistem toplarsınız sanırsam forumda benden daha iyileri vardır yardımcı olurlar umarım hayırlı olsun şimdiden
  13. Sphinx0000

Herhangi bir bilgi kirliği oluşturduysam affola sitelerinde kargo numara vermemişler fakat sabah 12 sularında kargonun verildiğini UPS kargo tarafından bilgilendirilmişim itopya sözünü tutmuş<3
  14. Sphinx0000

450 Adet Sipariş Alındı ve MD2 Sistemler 1 Günde Kargolandı!

Benimki hala kargoya verilmemiş farklı araca mı yüklediler acaba Not: Tamamen benim salaklığım kargoya sabah verilmiş UPS kargo tarafından mail gelmiş saat 12 civarlarında
  15. Sphinx0000

Kargoya falan vermediler sanırım yarın verilecek UPS kargoya güvenmiyorum inş 1 hafta bekletmezler özellikle aynı yakadaki bir yerden aynı yakaya kargo 3 günden fazla sürmemeli
  16. Sphinx0000

Artık gerisi kargo firmasına kalmış büyük ihtimalle gün içinde kargoyada verirler umarım yılbaşı gecesine kadar gelir
Top Bottom