Neler Yeni

450 Adet Sipariş Alındı ve MD2 Sistemler 1 Günde Kargolandı!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Ya işte itopya ya ooofff fena büyük firma süper firma müsteri memnunuiyeti moruk ya .... hikaye bunlar sinirden ağlayacağim şimdi bu boktan firma yüzüden
Tatile çıkmak ister misin?

okanaltunbas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Okan Altunbaş
Bu ne demek arkadaşlar? Kargo takip no yazmıyor, sanırım kargoya verilmedi?

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    9.8 KB · Hit: 57

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,109
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Enes

okanaltunbas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Okan Altunbaş

Zerosix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bgr
Abdullah öncelikle böyle bir sistemi takipçilerine bu fiyat ile sağladın i
Arkadaşlar itopya söz verdiği gibi tüm MD2 sistemleri bugün kargoladı. Storylerinin dışında bizzat yönetimden de bilgi aldım. Neden 450 adet? sistem hatasından ötürü sipariş sınırı aşıldı ve söz verilen 350 adedin üstünde sistem sipariş alınmış bu sipariş içinden de +100 adet daha sipariş kabul edildi (sabahtan beri bununla uğraşıyorum). Bu +100 kişi için kargolar 1-2 gün farklılık gösterebilir ona tam emin değilim ama ana siparişler kargolandı.

Sipariş ekranında hareket görmeyenler için sistem biraz geç güncellenebilir. Sipariş ekranınızın hareketini bu konunun yorumlarında tartışabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Abdullah öncelikle böyle bir sistemi takipçilerine bu fiyat ile sağladın için teşekkür ediyorum, ben tesadüfen instagramda videonun reklamını gördüm ve almaya karar verdim yaklaşık 3 kere ödeme ekranına kadar geldim sistem yogunluktan dolayı cevap vermedi fakat sonuncusunda alabildim, söz verildiği gibi 1 gün içinde kargolandi ve yarin tahminimce teslim alacağım, ek olarak 1tb m2 ssd ve 3 adet fan aldim, yorum yapan bazı arkadaşlara olduğu gibi bir durumla karşılaşmadım fakat karsilassaydimda açıkçası para iadesini alabileceğimi düşündüğüm için çok sorun edeceğimi sanmıyorum. Tebrik ediyorum seni böyle işbirliklerinle takipçilerinin daha nice sistemler almalarını saglayacaginada inancım yuksek

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ömer
Benimki hala kargoya verilmemiş farklı araca mı yüklediler acaba
Not: Tamamen benim salaklığım kargoya sabah verilmiş UPS kargo tarafından mail gelmiş saat 12 civarlarında

Son düzenleme:

Ragıpp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsmail Ragıp Doğru
Arkadaşlar itopya söz verdiği gibi tüm MD2 sistemleri bugün kargoladı. Storylerinin dışında bizzat yönetimden de bilgi aldım. Neden 450 adet? sistem hatasından ötürü sipariş sınırı aşıldı ve söz verilen 350 adedin üstünde sistem sipariş alınmış bu sipariş içinden de +100 adet daha sipariş kabul edildi (sabahtan beri bununla uğraşıyorum). Bu +100 kişi için kargolar 1-2 gün farklılık gösterebilir ona tam emin değilim ama ana siparişler kargolandı.

Sipariş ekranında hareket görmeyenler için sistem biraz geç güncellenebilir. Sipariş ekranınızın hareketini bu konunun yorumlarında tartışabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Abi bir şey sormak istiyorum MD2 sistemi sipariş ettim yeni gelen sistem bu sistemden f/p olarak daha iyi mi olur yoksa bu seviyelerde mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom